LIVE Gaming Show!!
Re: LIVE Gaming Show!!
Yazının olduğu linki verebilir misin acaba ?
Facebook Multiplayer sayfasında bulamadım da.
Facebook Multiplayer sayfasında bulamadım da.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
http://www.facebook.com/pages/Multiplayer/354564067234
2.sırada Şimdilik...
2.sırada Şimdilik...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
ben mutliplayer ilk çıktığı zamanlar onlara e-mail attım ikv yide programınızda tanıtın diye olumlu cevap geldi ama bakalım ne zaman çıkarsa..
xPrince yazdı:ben mutliplayer ilk çıktığı zamanlar onlara e-mail attım ikv yide programınızda tanıtın diye olumlu cevap geldi ama bakalım ne zaman çıkarsa..
O kadar çok yere mail attım hepsindende olumlu cevap geldi

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
türk telekomun ve sobee studio nun şuan en çok reklamını yaptığı oyun ı can football bence hiç ümitlenmeyelim ikv çıkacak diye 
http://bit.ly/qM7njk
1453 yazdı:xPrince yazdı:ben mutliplayer ilk çıktığı zamanlar onlara e-mail attım ikv yide programınızda tanıtın diye olumlu cevap geldi ama bakalım ne zaman çıkarsa..
O kadar çok yere mail attım hepsindende olumlu cevap geldifakat genelde 3-5 kelime ile geçiştirildi yada hiç değinilmedi bile
![]()
yok abi adamlarla az daha kurcalasak akraba çıkıcaktık nerdeyse dediler ikv yide mevlüt dinçide çıkarıcaz diyede ilerde dendi bakıcaz o zaman..
konuştuğum adamlarda programı sunanlar ya
Ben Mail Attıgımda Mevlüt Dinç İle Görüşmeler Devam Ediyorlar Dedilerdi...xPrince yazdı:1453 yazdı:xPrince yazdı:ben mutliplayer ilk çıktığı zamanlar onlara e-mail attım ikv yide programınızda tanıtın diye olumlu cevap geldi ama bakalım ne zaman çıkarsa..
O kadar çok yere mail attım hepsindende olumlu cevap geldifakat genelde 3-5 kelime ile geçiştirildi yada hiç değinilmedi bile
![]()
yok abi adamlarla az daha kurcalasak akraba çıkıcaktık nerdeyse dediler ikv yide mevlüt dinçide çıkarıcaz diyede ilerde dendi bakıcaz o zaman..
konuştuğum adamlarda programı sunanlar ya

xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome