Basit hususları yönetim neden görmez yıllardan berı yırtınırız ama ikv yönetimi bu yırtınmaları önlemek için ikvdestek takımını cıkarda ....şimdi gelelim olaylara
1=Neden çanta genişletilmşyor çok mu zor koskoca oyunu yapanlar bunu 5 dk da yapar diye düşünüyorum ....
2=Neden hala 49 reçeteler 1 sevıye indilmedi nerula sordum yapılcak diyo çok mu zor millet bitaraflarını yırtıyor forumda
3=Neden hala tek karakterden tüm bankamızı göremiyoruz millet her gün bu sebebten en az 100 milyon para çalınıyor..
4=Her eklenti geldikçe pc ler zorlanır ve kasmaya başladı serverlere yeterli güclendirlme neden yapılmıyor
5=Neden iksirler hakkında bir kolaylama gelmiyor ?
6=EY İKV YÖNETİMİ BUNLARI BECEREMİYORSANIZ SÖLEYİNDE BİZDE BİLELIM SENELERDEN BERİ YIRTTIK BİTARAFIMIZI
Oyuncuya sözlük .....
1=Defalarca konu açtınız kadım ile ilgili aslında kadım 18 kişiyle ve ya daha az kişiyle kesilmektedir hatta 2 kişi yeşili bile kestı bunun böyle olması daha iyi neden ? Nedeni ise çoğu kişi görevini yaptı o kadar kişiy toplayamayacaktınız bu sefer hiç yapayacaktınız azcık oyun hakkında bilgisi olan 18 kişi raht kadımı keser ve forumda da bunun hakkında bilgiler mevcut ....
2=Grup bölgesinde düşme işi şans değilmiş bunu yönetim sözlüyor /nah plus paketin hiç bir halta yaramadını düşünüyorum .....
3=bu başlık altında post kasan vb saçma sapan tartışma yaratacak dengesizler defolup başka yerde post k assın adam gibi dleikanlı gibi yorum yapacaklar yorum yazsın ....
YÖNETİME GÖZLÜK OYUNCUYA SÖZLÜK
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Re: YÖNETİME GÖZLÜK OYUNCUYA SÖZLÜK
I Can Football ?
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- BlackJacker
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
kimse tınlamıyorki şimdi bi yazı yazsak kemen konu kıtlıyorlar sende dikkat et 
Arkadaşlar kendinizi yönetim yerinde düşünün.. Günde binlerde oyuncu size ayrı ayrı sorunlar,öneriler öneriyorlar yönetim hangi soruna yetişsin ? ayrıca siz diyelim yöneticisiniz ve oyun yapmak okadar kolay değil lütfen yönetimede biraz hak verin onlarda insan dilek ve şikayet makinası değil !
Nothing
sevgili polyanna iyi niyetinle yaklaşmıssın olaylara ama arkadaşımızın haykırdığı konu 3-5 aylık bir olay değil ve 3-5 kişinin ortaya attığı bir öneri deilScalgar 27 Tem 2010 12:45
Arkadaşlar kendinizi yönetim yerinde düşünün.. Günde binlerde oyuncu size ayrı ayrı sorunlar,öneriler öneriyorlar yönetim hangi soruna yetişsin ? ayrıca siz diyelim yöneticisiniz ve oyun yapmak okadar kolay değil lütfen yönetimede biraz hak verin onlarda insan dilek ve şikayet makinası değil !
en basitinden çantanın genişletilmesi ortalama 1.5 senedir tüm ikv nin dilinde dikkat et ortak bir istek bu
aynı şekilde tüm çarların ortak kasa olması yine tüm oyuncuların ortak görüşü
iksire gelince ee sakla samanı gelir zamanı meselesi basit madenlere kimse bakmıyordu unutulmuşlardı biraz canlanmaları gerek oyunun yapısı itibariyle iksir satılması yanlış olur ama!!! iksirler grup bölgelerini ne kadar kaldırır orası muamma
bilgisayar kasması ise ona yapıcak bişiy yok 4 çekirdekle baya güzel oyun oynanıyor
gelelim 49 lvl reçetelere yahu yönetimin sizin kadar cahilini görmedim böyle birşey olabilirmi allah aşkına daha 4-5 ay öncesine kadar şaheserlerde de aynısı yapıp düzelttiniz arkanızda böyle bir geçmiş varken neyin nesidir aktarılmayan reçetlere böyle bir sistem yapmak
yok berber olsun kılımı tüyümü alsınlar yok çarların tipi değişsin yok eşşek olsun binek hayvanı vs.. bunları aldırma inan kimse takmıyor bu fikirlere scalgar.sende polyannacılık oynamaya devam et
Effairenclik ikv nin kanayan yaralarından bahsetmiştir diğer oyuncular gibi
Esottomansakura
Bırde şu var yan chara geççekken gır çık yapıyoruz neden ESC tuşuna basınca ekranda Karakterlere Gıt veya başka bışı yoq buda bayadır olan bı sorun bunlar başka oyunlardan alıntı deıl bunuda belırtmek ısterım bızım ışımızı kolaylaştırcak pratıkler hem alıntı olsa nolur exp mesela her oyunda var bızde olmasın farklı olsun derlerdı ozman hıç exp kasmadan nabçaktık hıç bı b-k
Hem şunuda bılın yönetıcıler sızden fazla takmıyor şu başka oyunlardan alıntı yapma ışını sız kafayı üşütmüssünüz bu alıntı şu alıntı ozman farklı bışı bulsunlar onlarınkı gıbı oyun pratık olsun ama daha değışık bışıler yapsınlar onlarınkı gıbı olmucak dıye oyuncuları yorcak ve sıkıntı yaratçak eksıklıkler olmaması lazım
Hem şunuda bılın yönetıcıler sızden fazla takmıyor şu başka oyunlardan alıntı yapma ışını sız kafayı üşütmüssünüz bu alıntı şu alıntı ozman farklı bışı bulsunlar onlarınkı gıbı oyun pratık olsun ama daha değışık bışıler yapsınlar onlarınkı gıbı olmucak dıye oyuncuları yorcak ve sıkıntı yaratçak eksıklıkler olmaması lazım
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
bu sıkıntılar göz ardı edılmemelı hepsı olabilecek kolay olan şeyler diye düşünüyoruz

Ne kadar çok atmasyon yapıyorsun . 2 kişi yeşili kesmişEffairenclik yazdı:Basit hususları yönetim neden görmez yıllardan berı yırtınırız ama ikv yönetimi bu yırtınmaları önlemek için ikvdestek takımını cıkarda ....şimdi gelelim olaylara
1=Neden çanta genişletilmşyor çok mu zor koskoca oyunu yapanlar bunu 5 dk da yapar diye düşünüyorum ....
2=Neden hala 49 reçeteler 1 sevıye indilmedi nerula sordum yapılcak diyo çok mu zor millet bitaraflarını yırtıyor forumda
3=Neden hala tek karakterden tüm bankamızı göremiyoruz millet her gün bu sebebten en az 100 milyon para çalınıyor..
4=Her eklenti geldikçe pc ler zorlanır ve kasmaya başladı serverlere yeterli güclendirlme neden yapılmıyor
6=EY İKV YÖNETİMİ BUNLARI BECEREMİYORSANIZ SÖLEYİNDE BİZDE BİLELIM SENELERDEN BERİ YIRTTIK BİTARAFIMIZI
Oyuncuya sözlük .....
1=Defalarca konu açtınız kadım ile ilgili aslında kadım 18 kişiyle ve ya daha az kişiyle kesilmektedir hatta 2 kişi yeşili bile kestı bunun böyle olması daha iyi neden ? Nedeni ise çoğu kişi görevini yaptı o kadar kişiy toplayamayacaktınız bu sefer hiç yapayacaktınız azcık oyun hakkında bilgisi olan 18 kişi raht kadımı keser ve forumda da bunun hakkında bilgiler mevcut ....
2=Grup bölgesinde düşme işi şans değilmiş bunu yönetim sözlüyor /nah plus paketin hiç bir halta yaramadını düşünüyorum .....
3=bu başlık altında post kasan vb saçma sapan tartışma yaratacak dengesizler defolup başka yerde post k assın adam gibi dleikanlı gibi yorum yapacaklar yorum yazsın ....
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İ can football bu kadar önem verilmesi dünyada 1 ilk olduğu için ama ikv den milyonlarca var (Oyun türü olarak)
Bu Oyunu yapanların şu 5 öneriyi yerine getirmeleri 1 günlerini dahi almayacagı kesin..
Lakin Ya önemsemiyorlar Yada Oyuncuları sinirlendirmekten haz alıyorlar (:
Bu Oyunu yapanların şu 5 öneriyi yerine getirmeleri 1 günlerini dahi almayacagı kesin..
Lakin Ya önemsemiyorlar Yada Oyuncuları sinirlendirmekten haz alıyorlar (: