Arkadaşlar ben hidra35 yani İlkersavaşçı-Cellatxxflaş Cellatxx loncasının kurucusu arkadaşlar forum hesabı ne oldu bilmiyorum ama şimdi giremiyom en az 1o kez denedim girmeyi olmuyor olmuyor yeni lonca sayfasını bunla açacam arkadaşlar önceki sayfam günceldi ama artık hiç bişey kalmadı ondan
herkese iyi forumlar
hidra35
Re: hidra35
her yere kandil mesajı yazdıgından uzaklaştırmışlardır ..
Kapalı çarşı ya bile yazmışsın ..
Adam hırsız oldugunu gösterem foto koyuyor bu kandil mesajını kopyala yapıştır yapıyor sırf post kasmak için ..
Adam hırsız oldugunu gösterem foto koyuyor bu kandil mesajını kopyala yapıştır yapıyor sırf post kasmak için ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
senin kadar deyiliz ya başkalarına yakalıkla posta kasmıyoz senin gibiMysolo yazdı:her yere kandil mesajı yazdıgından uzaklaştırmışlardır ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

kime yalakalık yapmışım ..
Kime yalakalık yapmışı söyle bakayım çok merak ettim
Kime yalakalık yapmışı söyle bakayım çok merak ettim
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN