Öncelikle Herkese Selamlar...
Yönetime Hitaben...
1-Şu Kadim Hidranın Gücünü Azaltın Yeter Artık Çocuk Oyuncagına Döndü Bu İş.
2-Grup Bölgelerinde Şans Olayı Yapmayın Bize Herkes Hakkını Alsın Çıksın.
[1-Açıklama] Kadim Hidra Bölgeleriden Önce Şuankinden Daha Az Güçteydi Epey bi emek harcayıp Kesiyorduk Ama [Güya İKV'nin Önde Gelen Sunucularından Beyazköşk'te] Bölgeler Geldiginden Beri Henüz 1 Kez Bile Kesilmedi... Elinde 1*2 Tane Pençe Kalanlar İşi Kurnazlıga Vurup 280 m Bile Fiyat Çekti.Şuanki duruma Göre Bırak Parası Olmayan Adamı Parası Olanlar Bile Şaheser üretemiyor.Yazık Bunca Emeğe Bizler Günde Kaç Saatimizi Bu Oyuna Veriyoruz Harbiden Yazık.
[2-Açıklama] Grup Bölgelerinde Örnek Olarak Migratta ''JUNON'' Kesicez...Yola Koyulduk 2-3 Saat Sürdü ve Junondayız.Taktiklerimize Dayanarak Kestik Junonu Çantadan Aldıgımız ''Madalya'' Hiçbi Halta Yaramıyan Para Etmiyen Bişi. Şöyle Bi Yöntem Söyliyim yönetime Bence Daha Mantıklı Olur . O Çantadaki Madalya yerine ''SALATALIK'' Koysanız Aynı Anlama Gelir. Ha Bize Küfür Etmişsiniz Ha Çantaya Madalya Dikmişsiniz Olay Bu İşte. Bakıyorumda Bizle Gelen İlk Defa Junonu Kesen Adama ''zırh'' düşüyor. Bizim 18. Kesişimiz Oldugu Halde Hala Madalya.Böyle Şans Ayakları Yapmayın Bize Yeter Artık Emeklerimizi Verin.Bu Konu Altına Şans Diye Geveleyen Olursa Ya Junonu Hiç Kesmemiş Yada Girdigi ilk Girişte Zırh Düşürmüş Adamdır.
Harbiden Yeter...
Re: Harbiden Yeter...
Quarismaa yazdı:Öncelikle Herkese Selamlar...
2-Grup Bölgelerinde Şans Olayı Yapmayın Bize Herkes Hakkını Alsın Çıksın
%1oo destek. Tam destek.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
GM ler bu konuya'da bu cevabı verecektir...
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?p=295329#p295329
Nocomment yazdı:Merhabalar
Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.
Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm
İyi forumlar
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
2. ye sonuna kadar katılıyorum ama 1. maddede gm lerin yaapbileceği birşey yok o sizin sunucunuzun organizasyon
sorunu bana kalırsa bazı sunucular çok rahatça kesiyorlar
sorunu bana kalırsa bazı sunucular çok rahatça kesiyorlar
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Akılını çalıştırsan buraya konu açmazsın.Boş konu
"Nocomment:7777Aheser veya benzeri esya dusuren oyuncularimiz sorun yaratmazken dusurmeyen oyuncularimiz durmadan forumda konu aciyor yada oyun icerisinde serzeniste bulunuyorlar.su an en iyi materyali dusurduklerinde onlar acisindan mevzu kapanacaktir." Mantiga bakarmisiniz hayretler icerisindeyim saheser yada benzeri esya dusurenler ay bu niye bana dustu ben bu saheseri istemiyorum yonetim neden bana saheser dusuyor diye yakinmalarinimi bekliyorsunuz.sayet bu dusunce icerisindeyseniz ki yazdiginiz beyanatta bu goruluyor soyleyecek soz bulamiyorum dogrusu ilginc ve bir o kadarda mantiksiz bir aciklama olmus.
- BlackJacker
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
GM konuya cevap verecektir demiş arkadaşım inş görmez direk konu kkıtler
baktı iltifat etmıyorlar KİLİT bizi susun oynunuzu oynayın demek ıstıyorlar
Arkadaşım sana kadim konusunda hak verıyorum. Ancak bu oyunda bazı dengeler var. Eğer bu insanlar kadimin bu arakar kesilmesini istemiyorsa kesemezsınız bunu yaz bi kenara.
Grup bölgeleri içinde bir sürü iddiada bulunuldu yöneticilerin birilerini kayırdığı üzerine ben buna katılmıyorum bikaç sene önce açılsaydı bu bölgeler o zaman şüphelenırdım ancak şuan ihtimal vermiyorum.
Grup bölgeleri içinde bir sürü iddiada bulunuldu yöneticilerin birilerini kayırdığı üzerine ben buna katılmıyorum bikaç sene önce açılsaydı bu bölgeler o zaman şüphelenırdım ancak şuan ihtimal vermiyorum.

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Quarismaa yazdı: Çantadan Aldıgımız ''Madalya'' Hiçbi Halta Yaramıyan Para Etmiyen Bişi. Şöyle Bi Yöntem Söyliyim yönetime Bence Daha Mantıklı Olur . O Çantadaki Madalya yerine ''SALATALIK'' Koysanız Aynı Anlama Gelir. Ha Bize Küfür Etmişsiniz Ha Çantaya Madalya Dikmişsiniz Olay Bu İşte. [/color]