Harbiden Yeter...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Harbiden Yeter...

Mesaj gönderen Quarismaa »

Öncelikle Herkese Selamlar...

Yönetime Hitaben...

1-Şu Kadim Hidranın Gücünü Azaltın Yeter Artık Çocuk Oyuncagına Döndü Bu İş.
2
-Grup Bölgelerinde Şans Olayı Yapmayın Bize Herkes Hakkını Alsın Çıksın.

[1-Açıklama] Kadim Hidra Bölgeleriden Önce Şuankinden Daha Az Güçteydi Epey bi emek harcayıp Kesiyorduk Ama [Güya İKV'nin Önde Gelen Sunucularından Beyazköşk'te] Bölgeler Geldiginden Beri Henüz 1 Kez Bile Kesilmedi... Elinde 1*2 Tane Pençe Kalanlar İşi Kurnazlıga Vurup 280 m Bile Fiyat Çekti.Şuanki duruma Göre Bırak Parası Olmayan Adamı Parası Olanlar Bile Şaheser üretemiyor.Yazık Bunca Emeğe Bizler Günde Kaç Saatimizi Bu Oyuna Veriyoruz Harbiden Yazık.

[2-Açıklama] Grup Bölgelerinde Örnek Olarak Migratta ''JUNON'' Kesicez...Yola Koyulduk 2-3 Saat Sürdü ve Junondayız.Taktiklerimize Dayanarak Kestik Junonu Çantadan Aldıgımız ''Madalya'' Hiçbi Halta Yaramıyan Para Etmiyen Bişi. Şöyle Bi Yöntem Söyliyim yönetime Bence Daha Mantıklı Olur . O Çantadaki Madalya yerine ''SALATALIK'' Koysanız Aynı Anlama Gelir. Ha Bize Küfür Etmişsiniz Ha Çantaya Madalya Dikmişsiniz Olay Bu İşte. Bakıyorumda Bizle Gelen İlk Defa Junonu Kesen Adama ''zırh'' düşüyor. Bizim 18. Kesişimiz Oldugu Halde Hala Madalya.Böyle Şans Ayakları Yapmayın Bize Yeter Artık Emeklerimizi Verin.Bu Konu Altına Şans Diye Geveleyen Olursa Ya Junonu Hiç Kesmemiş Yada Girdigi ilk Girişte Zırh Düşürmüş Adamdır.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Harbiden Yeter...

Mesaj gönderen Elfetih »

Quarismaa yazdı:Öncelikle Herkese Selamlar...

2-Grup Bölgelerinde Şans Olayı Yapmayın Bize Herkes Hakkını Alsın Çıksın

%1oo destek. Tam destek.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

GM ler bu konuya'da bu cevabı verecektir...

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?p=295329#p295329
Nocomment yazdı:Merhabalar

Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.

Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm

İyi forumlar
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

2. ye sonuna kadar katılıyorum ama 1. maddede gm lerin yaapbileceği birşey yok o sizin sunucunuzun organizasyon

sorunu bana kalırsa bazı sunucular çok rahatça kesiyorlar
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

İstediğiniz kadar konu açıın kımsenin şeyine bile taktığı yok :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Porschee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Porschee »

Akılını çalıştırsan buraya konu açmazsın.Boş konu
Dafne1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dafne1 »

"Nocomment:7777Aheser veya benzeri esya dusuren oyuncularimiz sorun yaratmazken dusurmeyen oyuncularimiz durmadan forumda konu aciyor yada oyun icerisinde serzeniste bulunuyorlar.su an en iyi materyali dusurduklerinde onlar acisindan mevzu kapanacaktir." Mantiga bakarmisiniz hayretler icerisindeyim saheser yada benzeri esya dusurenler ay bu niye bana dustu ben bu saheseri istemiyorum yonetim neden bana saheser dusuyor diye yakinmalarinimi bekliyorsunuz.sayet bu dusunce icerisindeyseniz ki yazdiginiz beyanatta bu goruluyor soyleyecek soz bulamiyorum dogrusu ilginc ve bir o kadarda mantiksiz bir aciklama olmus.
Kullanıcı avatarı
BlackJacker
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen BlackJacker »

GM konuya cevap verecektir demiş arkadaşım inş görmez direk konu kkıtler :D baktı iltifat etmıyorlar KİLİT bizi susun oynunuzu oynayın demek ıstıyorlar :D
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Arkadaşım sana kadim konusunda hak verıyorum. Ancak bu oyunda bazı dengeler var. Eğer bu insanlar kadimin bu arakar kesilmesini istemiyorsa kesemezsınız bunu yaz bi kenara.

Grup bölgeleri içinde bir sürü iddiada bulunuldu yöneticilerin birilerini kayırdığı üzerine ben buna katılmıyorum bikaç sene önce açılsaydı bu bölgeler o zaman şüphelenırdım ancak şuan ihtimal vermiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Quarismaa yazdı: Çantadan Aldıgımız ''Madalya'' Hiçbi Halta Yaramıyan Para Etmiyen Bişi. Şöyle Bi Yöntem Söyliyim yönetime Bence Daha Mantıklı Olur . O Çantadaki Madalya yerine ''SALATALIK'' Koysanız Aynı Anlama Gelir. Ha Bize Küfür Etmişsiniz Ha Çantaya Madalya Dikmişsiniz Olay Bu İşte. [/color]
:Dtam destek :D :mrgreen: :ugeek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön