Destekli Platin Zırh ve Eskime Sorunu
Destekli Platin Zırh ve Eskime Sorunu
Arkadaşlar bugün cinlerden urban icadı destekli platin zırh düşürdüm ama defolu çıktı herhalde her oyuna girişimde eskimesi sıfırlanıyor . Acaba bu genel bir sorun mu ? Ondan önce amyant tipi destekli platin zırh kullanıyordum (ateş direnci veriyor) onda da eskime sıfır olmadığı halde sanki üzerimde yokmuş gibi hiçbir artırıcı etkide bulunmama gibi bir sorunu vardı, yani üstümde zırh duruyordu ama ne zırh artışı veriyordu ne de ateş direncini arttırıyordu.
Re: Destekli Platin Zırh ve Eskime Sorunu
Oyunda bazen böyle hatalar oluyor ancak oyunda eskimesi 0'lanınca örs yapmadıysan bidahaki girişinde yine 0 kalır
Ateş direncine gelince,karakter penceresinde "DİRENÇLER" kısmında Amyant zırhını giyince "ATEŞ" kısmında mutlaka artış olur . Ama eğer bu zırhın da eskimişse direnç etki etmez..
Örn:
Urban Zırh (Eskime : 1000/1000 ) - Top. Max Hasar : 2324
Urban Zırh (Eskime : 123/1000 ) - Top. Max Hasar : 2210
senin direncin de böyle birşey olsa gerek ..
Ateş direncine gelince,karakter penceresinde "DİRENÇLER" kısmında Amyant zırhını giyince "ATEŞ" kısmında mutlaka artış olur . Ama eğer bu zırhın da eskimişse direnç etki etmez..
Örn:
Urban Zırh (Eskime : 1000/1000 ) - Top. Max Hasar : 2324
Urban Zırh (Eskime : 123/1000 ) - Top. Max Hasar : 2210
senin direncin de böyle birşey olsa gerek ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: Destekli Platin Zırh ve Eskime Sorunu
satabildiğin fiyata sat sonra git yenisini altornero yazdı:Arkadaşlar bugün cinlerden urban icadı destekli platin zırh düşürdüm ama defolu çıktı herhalde her oyuna girişimde eskimesi sıfırlanıyor . Acaba bu genel bir sorun mu ? Ondan önce amyant tipi destekli platin zırh kullanıyordum (ateş direnci veriyor) onda da eskime sıfır olmadığı halde sanki üzerimde yokmuş gibi hiçbir artırıcı etkide bulunmama gibi bir sorunu vardı, yani üstümde zırh duruyordu ama ne zırh artışı veriyordu ne de ateş direncini arttırıyordu.
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]