İKV Özel Sürüm Kutularındaki Mağduriyet...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
yosemite
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Kuvayi Milliye

İKV Özel Sürüm Kutularındaki Mağduriyet...

Mesaj gönderen yosemite »

Çok büyük heves ve destek verme isteğiyle gidip aldığım İKV Özel Sürüm kutusunda 2 hafta önce çaldırdığım mynet hesabımla beraber çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.Bu hayal kırıklığının sebebi şudur;Mynet hesabımın çalındığını anladığımda direk myneti arayıp ne yapmam gerektiğini sordum onlarda bu bu diyip beni yönlendirdiler gerekli bilgileri mynete faks çektikten sonra benden son aldığım plus paketini sordular bende İKV Özel Sürüm kutusundan aldığım plus paketin olduğunu söyledim(o hesabıma daha önce hiç plus almamıştım.) onlarda bana bu kutudan çıkan e-pin in geçersiz olmadığını ve bana yardım edemiyeceklerini söylediler bunun üzerine bende sobee deki görevlilerle iletişime geçtim onlarda bana mynetin bu konuda bana yardım etmesi gerektiğini söylediler bunun üzerine bende tekrar myneti aradım ve bana sobee nin beni sözde beni kandırdığını onlardan alınmayan birşey olduğundan dolayı mynet hesabımı geri almam için bana yardımcı olamıyacaklarını söylediler.Yetkililerden tek isteğim lütfen bana tatmin edici bir cevap versinler.Chardan vazgeçtim sadece tatmin edici bir cevap bekliyorum....

Desteğe attığım mailden aldığım cevap..

Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz. Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.

İyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
eskilerden
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inception

Re: İKV Özel Sürüm Kutularındaki Mağduriyet...

Mesaj gönderen eskilerden »

Bende 1 sene önce oyunu bırakmıştım tekrar başladığımda şifremi unutmuştum. İlk önce desteğe mesaj attım aynı cevabı verdiler. Daha sonra mynetı aradım . Mynet bana nufs czdanmn fotokobisi bilmem ne billmem ne faksla birde epin aldıgın kartı faxla dediler bende epin i üyelik aldan aldığım için görewliye bunu dedim ordaki adam aynen şu cevabı verdi (Plus paketini mynetten almnız gerkirdi o yüzden hiçbir şekilde yardımda bulunamayız bu gayet açık ve net dedi azarlar şekilde) bnde daha sopnra vazgeçtim hesabımdan .
-Xllalqerllx-Birzamanlarikv-Vindemiatrix
yosemite
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yetkili biri bişi yazarsa memnun olurum...
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merhaba,

Söz konusu durum için Mynet yetkilileri ile iletişime geçilmiştir. Konu en yakın zamanda çözüme kaşturulacaktır.
yosemite
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İlginiz için teşekkürler.
yosemite
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Halen bir gelişme yokmu gm arkadaşlar.Özel mesaj atamadığımız için böyle eski konuları üste taşımak zorunda kalıyoruz.Kutuyu satarken bu kadar yavaş davranılmıyo nedense ama iş hizmete gelince çok ağır işliyo...
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Konu ile ilgili Mynet ile olan çalışmalar devam etmektedir.

Yanlız konu ile ilgili bu süreç içerisinde mağdur olmamanız için Destek sayfasından bizlerle iletişime geçmelisiniz.

Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1453 »

GM benim yazılar nie siliniyr çokmu bat... rahatsız edior :D

Mesajlarınızın silinmesi bir anlamda uyarıdır. Size yapılan uyarıları dikkate almadığınız, ve silinen mesajlarınız hakkında konu ve mesajlar göndermeye devam ettiğinizden, kullanmış olduğunuz hiçte hoş olmayan uslubunuzdan ötürü forum hesabınız 7 gün süreyle yasaklanmıştır.

[GM]Orti
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
yosemite
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Konuma ve desteğe attığım mesaja tatmin edici ve somut bir mesaj verilmedikçe ve mağdururiyetim giderilmedikçe bu konuyu hergün güncelliyecem ve yenilen hakkım için her türlü yasal yola başvurcam...
Kullanıcı avatarı
bayX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bayX »

yosemite yazdı:Konuma ve desteğe attığım mesaja tatmin edici ve somut bir mesaj verilmedikçe ve mağdururiyetim giderilmedikçe bu konuyu hergün güncelliyecem ve yenilen hakkım için her türlü yasal yola başvurcam...

Bence seni takmıyorlar bile. :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön