Evet aRkadaşLar pc başına yeni geLdim oyuna girip aRkadaşLar'dan konuşup ve aynı zamanda Yeni kurduğum Simqesiz Karakterimi kasayım dedim. PLussuz oLduğum İçin oyuna giRemiyoRum 1 saattir. Sunucu Kalabalık oLduğu haLde giremiyoz. 39 lwl lerde sunucu çok kalabalıktı giriyorduk yine ama bu 49 lwl ler geldiğinden beri böyle hatalar var ;
PLUS ALMAYAN OYUN OYNAMICAKMI GM aRkadaşLar ?
Forum kirliliği ve aynı zamanda boş konu olduğunu biliyorum. Özür Dilerim Hepinizden...
HAYIR FORUM KİRLİLİĞİ DEĞİL ARKADAŞIM ÇOK HAKLI PLUSLI CHARDAN ÇIKTIM KUZENİN CHARINI KASMAK İÇİN GİRDİM BU HATAYI 10 KERE ÜST ÜSTE VERDİ İLLA PLUS MI ALCAZ ...!
[GM]Erdoğan&[GM]Nocommoment konuya bekleniyorsunuz sadece konu kitlemekle olmaz bilgi istiyoruz...
İyi Forumlar...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
beyler onceden boyle bısı olmuyordu 1 ay oncesıne kadar ////bence ınsanları plusa yoneltmek ıcın yapılan ama ınsanları oyundan sogutan kotu bır oyun.oyun sureklı kalabalık yazıyo gece 3 te olsa aksam 20.00 da olsa ve oyuncuları ara ara atıyor.şuan plus var ama olmayan arkadaslar oynamakta gucluk cekıyorlar.sunucu dolu dıye bır sey olamaz.madem dolu sunucunun saglayıcılarını gelıstırın herkes oynasın.test sunucusunda adım bası 500 kısı vardı mıs gıbıde oynanıyordu burda toplam bın kısı yokken oyunda atması bence cok buyuk bır hata :S.plussuzlarında canı var onlarda oynasın.
Arkadaşlar önceden plus almadanda böyle bir sorun olmuyordu fakat bana göre böyle olması daha mantıklı bunu plusun reklamı olarak düşünün, ama ne olabilir mesela plus değilde sadece oyuna girerken işe yarayan plus modeli çıksa o da tel'den 2 liraya alınsa güzel olabilir...
birincisi allahın pazar gününde herkes pc de oyun oynuyor deme kkı bırkaında plus paketı n okadar farkı olsun hem gm ler böyle yazılan konulara daha önce cevap verdi arama yapın
Yaz aylarında oyunumuz en yüksek oyuncu seviyesine ulaşmaktadır. Hatırlıyordumda geçen senede aynı konular açılmıştı . Okulların tatil olması havaların genelde sıcak geçmesi , birçok oyuncunun bilgisayar başında zaman geçirmesine sebep olmaktadır. Bu yoğunluklar yaşanırken , Plus alan ve oyuna destek veren oyuncuların minimum sorun ile oyun oynamalarını sağlamak bizim görevimizidir. Kaldıki Plus olmayan oyuncularımız sunucuların yoğunluğuna göre oyuna giriş yapabilmektedir.