AKILsIZNN BİRİ AKLı SIRA GALyALIYI HIRSIZ CIKARTMAya calısır

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
fatih27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

AKILsIZNN BİRİ AKLı SIRA GALyALIYI HIRSIZ CIKARTMAya calısır

Mesaj gönderen fatih27 »

ARKDaslar ben bu zafermili den 10m aldıgım dogru ama ona para vermiycegim dedigim hatırlamıyorum ona ben teklif sundum o o satırları fotoya koymamış ben onda dedim ister gel tesşkallat 10m ni verim yada sunucu acılsın 10m verim yok dedi dedim ona sana 2 sibiryalı verim + 1 de gono yok dedi ben 18m istiyorum dedi buna calmak mı denir yoksa bu karsıdakini hırsız cıkartmak mı LTF bÖLe HAYalere kAPılıpta GALYAlı loncasını kirletmeyin SU teŞKilat sunucusunda biri cıksın desin galyalıxbasqan benim paramı veya itemi aldı desin hem loncayı kapatcam hemde bütün carları silcem İFTİra atıyolar arkdaslar ltf inanmayın: ben sunucuda para dagıtıyorum neden para calımki
fatih27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: AKILsIZNN BİRİ AKLı SIRA GALyALIYI HIRSIZ CIKARTMAya calısır

Mesaj gönderen fatih27 »

fatih27 yazdı:ARKDaslar ben bu zafermili den 10m aldıgım dogru ama ona para vermiycegim dedigim hatırlamıyorum ona ben teklif sundum o o satırları fotoya koymamış ben onda dedim ister gel tesşkallat 10m ni verim yada sunucu acılsın 10m verim yok dedi dedim ona sana 2 sibiryalı verim + 1 de gono yok dedi ben 18m istiyorum dedi buna calmak mı denir yoksa bu karsıdakini hırsız cıkartmak mı LTF bÖLe HAYalere kAPılıpta GALYAlı loncasını kirletmeyin SU teŞKilat sunucusunda biri cıksın desin galyalıxbasqan benim paramı veya itemi aldı desin hem loncayı kapatcam hemde bütün carları silcem İFTİra atıyolar arkdaslar ltf inanmayın: ben sunucuda para dagıtıyorum neden para calımki
Kullanıcı avatarı
karacomaklan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: AKILsIZNN BİRİ AKLı SIRA GALyALIYI HIRSIZ CIKARTMAya calısır

Mesaj gönderen karacomaklan »

Efsaneyi Varmısın
Kullanıcı avatarı
karacomaklan
İri Fare Avcısı