Öncelikle Herkezi Selamlarım.Xxxwarriorxxx bir zamanlar Avelanqe çarlarının sahibidir Yani Mehmettir.Benim en iyi dostum ve en iyi abilerimden sayılırdı çarlarımızın şifrelerini birbirimize bile vermişligimiz oldu.Ama avelanqe çarı çalınınca Mehmet'e birşeyler oldu.Agzından bir kötü laf bile işitmediğim mehmet Xxxwarriorxxx çarını bir şekilde çalmış Ve bana da arkadaşım bu çarı bana verdi Demişti.Sonradan baktım elinde Ecel var hayırdı filan dedigimde arkadasım verdi dedi sonradan iyice hırsız oldugu kulagıma geldi ben yine inanmadım ama oyundaki akrabamın itemlerini de çalınca yani benim itemlerimi ŞOK oldum.Ve duyduklarım gerçekmiş Hiç ihtimal vermediğim mehmet hırsız olmuş.Kendimden Şüphelenirdim ondan şüphelenmezdim bir zamanlar.İtemler bir kenara Arkadaşlar sonuşta oyun oynuyoruz bunun hiç bi fani tarafı yok Oyunda bile hırsızlık yapmayı kendilerine nasıl yediriyorlar anlamış değilim.Oyunun asıl zevki istedigin itemleri bulup alabilmek ugraş verip birşeyler yapabilmek Değil mi ? Hırsızlık yaparak birşeyler elde etmek e nasıl zevk alınıyor anlamıyorum.Yucelen ardenneler * ceket yucelen takı seti yucelen halit** aykk yucelen halit pantolon urban tora tora kafakoparan ve +30.000.000 lira çalındı Yani çaldı.Dikkatli olun ve hiçbirşekilde dşyalog kurmayın.
Awadore-Xxcanverenxx-Avadore
Xxxwarriorxxx
- muratkocaman2010
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Xxxwarriorxxx
Sanal alemde kimseye güvenmiyeceksin.
Re: Xxxwarriorxxx
lütfen böyle şeyleri kanıt olmadan foruma koymayın....