Öncelikle Tüm Forma SEllamun aLleykum ii formlar Dilerim ::ABim Ablalarım Nerelerdesiniz Sizi Çok Özledm 2 ay oyuna girmedim son 1 haftadır giriyorum gece gündüz her kes var siz yoksunuz nerdesiniz sizi çok özledim lütfen girin yeter yahu Mert abim cnm abim dünya iisi dünyanın merti dünyanın en ii abisi nerelerdesin duyuyorsan beni Lütfen bişiler Yaz Bahar abla Serpil abla ya sizler nerelerdesiniz Şahxhan Emrah abi ya sen sen nerelerdesin sende Yoksunn girin yahu Ömer nan ya sen senin neyin var Öfkexkardeşliği Şahxbinbaşı nerelerdesiniz msn e adresinizi veya cep nonuzu verin olmayanlar versin xD sizi özledim konusalum Bekliyorum abilerim ablalarım Kardeslerim ... ii formlar herkese.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
<<<ŞahxPuma>>> <<<İSMAİL>>>
Şahxkobra Şahxasıl Şahxgülbeyazı Şahxwindy Şara Şahxhan
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Re: Şahxkobra Şahxasıl Şahxgülbeyazı Şahxwindy Şara Şahxhan
Bizi özlemedin mi la ismail
)
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Gardaşım Sen her Zmn Yanımda Oyundasın OnLarı 1,2 aydır Görmuyorum Kardasım ama şunuda Bil Siz Yanımda iken bile ben sizi özlüyorum
ŞaHxPuMa
Şahxasil ve Şahxwindy oyunu bıraktılar diye biliyorum bazı problemlerden dolayı bilgin olsun arkadaşım.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Asıl Şahxkenanhan'a noldu onu merak ediyorum
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Kardeşim öncelikle hoş geldin o yazdıgın isimlerim heps ioyunda akşamalrı giriyorlar hanla daha dün junon gittik bahar ablada akşamları giriyor ama pek degil şahxasil ara sıra görüyorum 2 gün önce gördüm sen akşamları mısıra otur hepsini bulursuz genelde ord oluyorlar
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna pek giremiyorlar zorunlu nedenlerden dolayı onlar kolay kolay bizi bırakıp gidemezler...Ruby yazdı:Şahxasil ve Şahxwindy oyunu bıraktılar diye biliyorum bazı problemlerden dolayı bilgin olsun arkadaşım.
Oyunun aşırı derecede kötüye gittiğinden dolayı oyun değiştirmiştir...Timurlenk yazdı:Asıl Şahxkenanhan'a noldu onu merak ediyorum
Bildiklerim bu kadar yardımcı oldu isem ne mutlu bana...
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
kenana abi en son karahan oynuyordu hatta yanına gitmiştim sonra son destan falan dedi ama şimdi hangisinde bilmiyoum heralde karahandadır ordaki çarı bırakmaz harika bişey:)
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Çok tşk ederm...Arkadaşlar Bu aRada Tüm İslam Aleminin Beraat Kandili Mübarek olsun, Allah (c.c) Daha Nice Kandilleri Görmeyi Nasip Etsin.İnşallah. ii formlar Dilerm
Şahxpuma
Şahxpuma
ŞaHxPuMa