Ne etcen refiği sen Gider Bulusursun Bi araba Ile gelır Isıklarda Kontak Kapanır Kendi Kendine Cam Acılır Kapı Acılır Kapı Kılidi bi acılır Bı kapanır Bızde Hızlı Gıddımı Hayatın Film Şeridi Gibi Gozunun Onunden Gecer Refik Değiştir Arabayı Deyıncede 4o7 alacam Der ) Bırak Refiği Mersının NeResınden Oynıyorsun ? Mersındede Var Bıraz Oynıyanlar Ben DjNaDo Hektorbaba tuncayyy Nofear felan
ReFiK Seni OyunDa Göremiyorum her girdiğimde pm atıyorum tum carlarına ( xaQuaLandX Rudebox Vaybenöleydim = VaysenöLeyDin ) bi türlü yoksun senLe iŞimiz wardı bizim hatırladınmı xD oyunda qörüşelim bi zahmeT xD NaDiR Sana qeLinCe Senı Tanıyorum DjNaDo DjNaDiR feLan Fistan Nofeear Demissin Bnm Mahalle arkadaşım tanıyorum .
Ben de ADANA lıyım arkadaşlar Eminönü sunucusunda 4 yıllık oyuncuyum 2 yılım geçti eminönünde taki charlarım(ayyıldızteam-sanalinfaz) çalınıncaya kadar şuan kuklacıda oynuyorum buluşmak isterseniz bende gelebilirim...
Ama e.ö nün şuanki durumundan memnun değilim bi daha başlamam kuklacıda devam ederim
1 level char açtım bölgeye sa yazdım adam direk küfretmeye başladı sabahın köründe millet birbirine sövüyordu
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...