Saygıdeğer yöneticiler.
Ben ANKA da uzun zamandır oynuyorum.Şimdiler de TILSIM'dayım.Anka da oynarken küfür nedir , hakaret nasıl edilir bilmezdim.Herkes birbiriyle gayet saygılı ve sevgili bir şekilde konuşur birbirimize yardım ederdik.
Ama Tılsım a geçtiğimde inanın , hiç duymadığımız,akla hayale gelmeyen küfürleri duyar olduk.
Artık şu küfür işine ve küfür ednlere bir ders verelim.Oyun mu oynuyoruz?Yoksa küfür dersimi alıyoruz anlıyamadık.
Bir çok arkadaşta aynı dertten muzdarip.Artık küfürlere ve edenlere bir son verilsin.
SAYGILAR
Alpaslan
Küfürlere artık son verilsin.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Küfürlere artık son verilsin.
Çok güzel diyorsun hepimiz başta bende şikayetciyim ama şikayetci olmak bu işe bir çözüm olmucak.Artık şikayet yerine öneri,problemin çözüm yolunu bulmalıyız.Yada bu konuda çabalamalıyız.Bundan şikayetçiyim ondan şikayetçim ee herşeyi karşıdan beklemekte biraz haksızlık diyorum bu konudaki parlak fikirlerimizi İKV destek ekibine yazıp bildirmeliyiz.Sakın yanlış anlama yazdığına değil genel konuşuyorum.Günlük hayatta bile çok şeyden şikayetçiyiz rahatsızız ama mızmızlanmaktan başka bir şey yapmıyoruz birilerinin bizim yerimize bir şey yapmasını bekliyoruz.Bu tembellik acizliktir.Sorun var ise ve bu sorundan rahatsız isek çözümün bir parçası olmak zorundayız.
- AmisosxxPitbuLL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Tılsım ilk zamanlarında bahsettiğin sunucu Anka gibiydi..
Fakat oyuncular çoğalınca ve bu gelenler 15 - 18 yaş arası ağırlıklı olunca küfürler göze çarpar oldu.
Küfürü edenler her ne kadar dışlansada belli bir süre sonra küfüre karşı olanlarda pes edip ''ne hali varsa görsün'' dediler.
Tılsım'da küfür problemi çözülemez demem ama çözmek için çok uğraşmak lazım.
En başında Klan savaşlarında dahada temkinli olmalıyız ve küfür eden kim olursa olsun ''Şikayet Et'' butonuna tıklamalıyız.
Ancak böyle davranırsak küfür çözülür. Başka türlü çözülmesi imkansızdanda öte birşey..
Fakat oyuncular çoğalınca ve bu gelenler 15 - 18 yaş arası ağırlıklı olunca küfürler göze çarpar oldu.
Küfürü edenler her ne kadar dışlansada belli bir süre sonra küfüre karşı olanlarda pes edip ''ne hali varsa görsün'' dediler.
Tılsım'da küfür problemi çözülemez demem ama çözmek için çok uğraşmak lazım.
En başında Klan savaşlarında dahada temkinli olmalıyız ve küfür eden kim olursa olsun ''Şikayet Et'' butonuna tıklamalıyız.
Ancak böyle davranırsak küfür çözülür. Başka türlü çözülmesi imkansızdanda öte birşey..
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
Alp çok haklısın ama real de bi artık küfür ayıplanmıyo ki burda bu konuyu çözelim sokakta gördüğüm 10 kişiden 7 di si küfürlü konuşuyor yapacak bişi olacağını sanmıyorum Ama yinede destekcinizim..
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Ben gene elimden geleni yaparım.Üstüme düşen ne ise yerine getiririm.
Ama oyunda kim küfür ederse etsin, önce oyunda yasaklıyıcam.sonra foruma taşıycam.
Küfür eden insan aciz ve elinden başka hiç birşey gelmeyen insandır.
Alpaslan
Ama oyunda kim küfür ederse etsin, önce oyunda yasaklıyıcam.sonra foruma taşıycam.
Küfür eden insan aciz ve elinden başka hiç birşey gelmeyen insandır.
Alpaslan
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Celal abinin dediği gibi küfürü kim ederse etsin şikayet etmek en iyi yöntem biterse böyle biter
Bide tılsımdaki en eski yöntem vardı küfür edenin görevine yardım edilmez klanda gruba alınmaz ve bıktırılırdı gene böyle yapılırsa iyi olucaktır
Bide tılsımdaki en eski yöntem vardı küfür edenin görevine yardım edilmez klanda gruba alınmaz ve bıktırılırdı gene böyle yapılırsa iyi olucaktır
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle bu sunucunun degil sunucu deyipte insanları kucuk dusurmeye gerek luzum yoktur
Bütün sunucularda butun oyunlarda oluyordur neden diyeceksen eski forumu ac
BAK ORDA CERESLERDE HANGİS SUNUCUCAN CERESTE OLMAYAN VAR??
Yani bu acık bir ornektir Ben gecen gun gordum birisini yası 17 kalkmıs yasından buyuk laflar edip buyuk konusuyor kufur edincede sinirli birisiyim diyordu dedim telini versene aradım sesi titroyurdu
Bunlar klavyeden alışmıs klavyeden laf etmesini beceren 18 yasındaki cocuklar
Kendilerine burda bir kariyer bir cevre adam adamları seklinde yapmıslar
Onun için asla yonetimde gelse yoneticide gelse içinde olan birisi ise sana yazmasada eder hemde defalarca ama sen duymazsın ozaman ne farkı kalcak sence???
Gayet acık ve net olmus oluyor alpaslan insanların kişiligi degişmeden bu asla degişmeyecektir yeminle yolda seni gorse amca cekecek insanlar klavyede sana aga dostum kanka cekiyor basit ornekleride coktur yolda basını yerde gezen urfada cok insan gordum ben inan su sunucuda olada coktur diye dusunuyorum
Önce zihniyet degişcek sonra bizler..
Bütün işlerde doğru olmalıdır. Hadis i şerifte Kalbi doğru olmayanın imanı doğru olmaz. Dili doğru olmayanın da kalbi doğru olmaz
sence burda kim dogrucu kim kendisi oluyor kim yasının kalıbının adamı oluyor??
İyi forumlar dilerim
Bütün sunucularda butun oyunlarda oluyordur neden diyeceksen eski forumu ac
BAK ORDA CERESLERDE HANGİS SUNUCUCAN CERESTE OLMAYAN VAR??
Yani bu acık bir ornektir Ben gecen gun gordum birisini yası 17 kalkmıs yasından buyuk laflar edip buyuk konusuyor kufur edincede sinirli birisiyim diyordu dedim telini versene aradım sesi titroyurdu
Bunlar klavyeden alışmıs klavyeden laf etmesini beceren 18 yasındaki cocuklar
Kendilerine burda bir kariyer bir cevre adam adamları seklinde yapmıslar
Onun için asla yonetimde gelse yoneticide gelse içinde olan birisi ise sana yazmasada eder hemde defalarca ama sen duymazsın ozaman ne farkı kalcak sence???
Gayet acık ve net olmus oluyor alpaslan insanların kişiligi degişmeden bu asla degişmeyecektir yeminle yolda seni gorse amca cekecek insanlar klavyede sana aga dostum kanka cekiyor basit ornekleride coktur yolda basını yerde gezen urfada cok insan gordum ben inan su sunucuda olada coktur diye dusunuyorum
Önce zihniyet degişcek sonra bizler..
Bütün işlerde doğru olmalıdır. Hadis i şerifte Kalbi doğru olmayanın imanı doğru olmaz. Dili doğru olmayanın da kalbi doğru olmaz
sence burda kim dogrucu kim kendisi oluyor kim yasının kalıbının adamı oluyor??
İyi forumlar dilerim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...