YÖNETİM OYUNU BIRAKAN BIRAKANA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kadirhann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

YÖNETİM OYUNU BIRAKAN BIRAKANA

Mesaj gönderen kadirhann »

malesef oyunda savaşcı kalmadı denilmiycek kadar az?? bölgelerden sonra gerek sıgınak gerek migrat savaşcının özelligi yetmemesinden dolayı oyunu bırakan bırakana buda elbette plus kaybına neden oldu ve günlerdir otomatik plus reklamı atmaktasınız bölgeden. ikv kan kaybına devam ediyor acilen bölgelere düzenleme gerekiyor..gerek sıgınaga gerek migrata her defasında büyücüler girmekte ve kullandıkları tabir şu(gruba savaşcı alırsanız biz grubtan cıkarız)cevresi ve geniş kitle ve arkadaşlıga sahib savaşcı ise 1/elinde eceli olacak baştan aşagı full max olacak her defasında makinaya girip cıkacak para yatıracak:Şikayet kutuları savaşcılar tarafından dolduruldu verilen cevap şu ilerde savaşcının degeri anlaşılacak ne zaman?? oyunda savaşcı kalmadıktan sonramı??artı on zamanda yeni lewel lewel diyenler var henüz oyunda kadimi yapamayan yüzlerce kişi var bırak kadimi yeşili yapamayanlar var.Bölgelerden önce haftada en az 3kez kadime gidilirken şuan ayda 1kez bile zar zor..ikv yönetimi insanlara oyun parasıynan milyonlar harcadıp ecel yada latif ürettirdiniz birde bakıyoz yücelen hasarı 448 olan bir balyoz yani ecelin hasarından yüksek bu savaşcıya başka bir haksızlık.nicin bir büyücünün şaheser silahı yada şifacının şaheser silahı ejder vesaire hasarı yüksek olan görev silahı yok??kisaca savaşcıyı bitirme noktasına getiren bu zihniyeti kınıyor ve oyunu bir savaşcı olarak bırakıyorum..sanmayın büyücü yada şifacı kasacam bu zihniyet değişmedikce oyuna dönmeyide düşünmüyorum..şimdi buraya zıt ve ters yorumları sadece büyücüler yazıcaktır cünkü gerek item gerek verilen özelliklerden hallerinden memnun olan onlardır..beta dönemi oyuncusu kadirhan..
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: YÖNETİM OYUNU BIRAKAN BIRAKANA

Mesaj gönderen Omzds »

demekki savaşçı azalması konusunda haklıymışım dimiii beyler
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen delgado »

ben daha sığnağa 2 defa oda hemen öldük ikisindede migratı daha göremedik :D inş ilerde onuda görürüz ;)
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Valla kardeş eskiden büyücü kullanıdırdım Taki yeraltı gelene kadar yeraltı gelince büyücülere bazen tek atış bile yapan oluyordu ve görev yapamaz hale gelmiştik bende sinirden Tersane adlı çarımı sildim sonra düzelttiler sonra gene büyücü kastım rezillikden başka bişey değil yani güncellemeler yapılırken oyuncuları çok mağdur ediyolar .......
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XTIMURX »

Laz61 yazdı:Valla kardeş eskiden büyücü kullanıdırdım Taki yeraltı gelene kadar yeraltı gelince büyücülere bazen tek atış bile yapan oluyordu ve görev yapamaz hale gelmiştik bende sinirden Tersane adlı çarımı sildim sonra düzelttiler sonra gene büyücü kastım rezillikden başka bişey değil yani güncellemeler yapılırken oyuncuları çok mağdur ediyolar .......
Büyücünü sen silmişsin. Ne diye silersin arkadaş :D Bırak kalsın. Başka bir karakter kas.
Oyunda her güncellemede sürekli yetenek sistemi değişiyor.
Elbet bir gün doğru yetenek sistemini bulur yönetim.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön