Ixhükümdarxl adlı kişi bugün çarımı çaldı.Nasıl olduğunu bilmiyorum ancak doğum tarihi tahmini olmalı.Çalmadan önce bana çarımın çalınacağını bizzat kendi ağzıyla söyledi ve çaldı. Ulan siz Leosmontu'yu ne sanıyonuz ha? Oyunu bırakmadım ve yeni bölge geldiginde başka bir karakterle oyuna devam edicem.
O şerefsizin önüne dimdik çıkıcam ve 100 günlük küfür hasretimi gidericem.İsterseler 1000 yıl ban versinler umrumda değil.
Ne sanıyolar kendilerini!
Re: Ne sanıyolar kendilerini!
1.si kötülüğe kötülükle cevap vermek hiçbir zaman çözüm değildir..
2.si sadece doğum tarihini bilmekle hesabını çalamaz, gizli sorunu da bilmesi lazım ki sen bunu ona söylemezsen bulabileceğini sanmıyorum ayrıca senin kullanıcı adını nerden biliyor ? Demekki seni tanıyan biri bu kişi , yakın çevrenden olabilir mesela..
3.sü msn den falan keylogger atmış da olabilir illa tahmin ederek bulabilecek diye birşey yok.
İYİ FORUMLAR
2.si sadece doğum tarihini bilmekle hesabını çalamaz, gizli sorunu da bilmesi lazım ki sen bunu ona söylemezsen bulabileceğini sanmıyorum ayrıca senin kullanıcı adını nerden biliyor ? Demekki seni tanıyan biri bu kişi , yakın çevrenden olabilir mesela..
3.sü msn den falan keylogger atmış da olabilir illa tahmin ederek bulabilecek diye birşey yok.
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
itham etmeden önce tam bilgi sahibi olun kişi çarın çalınacağını öğrenip sana söylemiş de olabilir
Charın /çalınacak/ , Charın'ı /çalacağım/kertenkele yazdı:itham etmeden önce tam bilgi sahibi olun kişi çarın çalınacağını öğrenip sana söylemiş de olabilir
Türkçe'mizin o kadar zayıf olduğunu düşünmüyorum , bu cümleden çıkarılabilir.
Ama adam , dediği gbi /çalınacak/ dediyse kertenkele haklı
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !