MerHaBa Arkadaşlar Yaklaşık 3.5 senedir bu oyunu oynamakta bulunuyorum beta döneminden kalan carlarım bile war ben bu zamana kadar böyle bişi qörmedım calısıyorum aksam saat 9 da qelıyorum yemekti oydu buydu saat 10 oluor oyunu kuruyorum ( Pc'de Difriz war ) 10 dk'mı alıyorum quncelleme felan pLusum Olmadıqı içi oyuuna qırmıyor böyle bişi warmı ya belkı mılletın durumu yok belki alamıyorum he ben alırım istesem almammı ama istemıyorum belkı paketmiş turkiyede rekor kırcakmıs PEH Böyle qiderse cok zor tam 39 dk dır qirmeye calısıyorum en sonunda 39 dk da qirdi oyunu we düştümmü allah kurtarsın yemın ederım cok ağır konusacam yönetici we gm ama ben terbiyesizliğe luzumun olmadıqını dusunuyorum bu bir oyun olabılır ama kendilerini cok kapğtıranlar war onlarda diklkat etsinLer bundan 2 3 sene önce oyunda 1 tane hıursız yoktu şimndi bir qiriyorum kanka olakmı felan filan kanka olup car calıorlar şerefsizler bu konuya care bulşun yoksa oyunu bırakmayı dusunuyorum zaten bırakmıstm arkadaşların isteği üzerine qeldim ama bu sefer temelli qitcem...............
SayqıLaRmLa...
çigulidayı,alemeinat,ToKYoxXx,Alqolikadam,Kralibo.
çigulidayı'Dan MesaJ HerKez İçeri LüteTFeNN.... @@@@
Re: çigulidayı'Dan MesaJ HerKez İçeri LüteTFeNN.... @@@@
Sonuna kadar haklısın oyuna girmiyor Bırakmaya gelınce bırakma
Themuro
Themuro
1 qüNe KaLMaZ Konu KiLiT oLuR YaDa Silinir DemeDi Demeyin ...
Herkezin Huzurunu Bozdunuz Sizinde Huzurunuz Bozulur İnşallah.....!!!
Herkezin Huzurunu Bozdunuz Sizinde Huzurunuz Bozulur İnşallah.....!!!
-
okkes25494
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
evet haklısın kardeşim

SAYGILARIMLA Kırçicegi Qkkesbey