Mcbalamir V Titxtabip

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mcbalamir V Titxtabip

Mesaj gönderen zumrutyaprak »

S:a arkdaslar oncelıkle oyunda yasadıqım bazı sorunlar ve ıs dolayısıyla oyunu bırakma kararı aldım qerı donusum mutlaka olcaktır fakat eskısı kadar qırebıleceqımı dusunmuyorum ayda yılda bır dıyebılırım kı çok uzuldum ..bu arada sawascı ws lerde bazı yorumlar aldım ..son kez soluyorum Sancak suncusunda yenemedıqım savascı yoktu .Ister max ıster elemen ıtem deıl tecrube ..sızlere kolay qelsın bol ıtemler ne olursa olsun sayqınlıqınızı yıtırmeyın altı ustu oyun bu farkına varmanızı ısterım ....
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mcbalamir V Titxtabip

Mesaj gönderen Garbajosa »

Umut öncelikle yeni işin hayırlı olsun. Bol kazançlı saglam bir iş olur inşallah.
Seneye birlikte döneriz oyuna el ele kol kola :)
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

zumrutyaprak yazdı:S:a arkdaslar oncelıkle oyunda yasadıqım bazı sorunlar ve ıs dolayısıyla oyunu bırakma kararı aldım qerı donusum mutlaka olcaktır fakat eskısı kadar qırebıleceqımı dusunmuyorum ayda yılda bır dıyebılırım kı çok uzuldum ..bu arada sawascı ws lerde bazı yorumlar aldım ..son kez soluyorum Sancak suncusunda yenemedıqım savascı yoktu .Ister max ıster elemen ıtem deıl tecrube ..sızlere kolay qelsın bol ıtemler ne olursa olsun sayqınlıqınızı yıtırmeyın altı ustu oyun bu farkına varmanızı ısterım ....

Sen kimden izin aldın da oyunu bırakıyorsun :?: Tit Loncasını biz sizlere bırakacağız, hele bizim yaşlarımıza gelin ondan sonra emanet edecek birilerini bulun emekliye ayrılabilirsiniz...

10 günde 1 saat bile olsa seni oyunda görmek istiyorum, iş hayatında başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Umut'cuk gitmene üzüldüm. :cry: İnşallah geri gelirsin.Benimde ara vermem yakındır.İşin hayırlı olsun, başarılar. ;) Oyun olmasada Skype ' de muhabbet ederiz.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bbknow »

Kardeş oyunu bırakıyorsun yenemediqim savaşçı yok diyorsun bırak artık bunLaRı benCe Hadi en iyisin diyeLim ne oLuyoR BöyLe konusmaKLa qeRÇekten komik oLuyoRSn
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bbknow yazdı:Kardeş oyunu bırakıyorsun yenemediqim savaşçı yok diyorsun bırak artık bunLaRı benCe Hadi en iyisin diyeLim ne oLuyoR BöyLe konusmaKLa qeRÇekten komik oLuyoRSn

Beni Eskiler tanır ..oyunu bıraktım ama kuzenım ust katta oturuyor qıdıp ordan qırıp ..ws atabılırız. Sancak sunucusunda element ıtemlerımle kesemedım çar yoktu ..max ılede yenılmedım hıc ;) ayık ol farkını yasa Derdın varkı yazdın ..hayırdır ws lerde çokmu ezdıler ..en ıyı ws cıler dıe konu açmıslar hep yendıqım kısıler bır numarada onun ıçın yazdım onunda ..zıplama ..hırlama ısıracaksan ısır ..host :)
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Yeni işin hayırlı olsun umut.... doqru karar almışsın ilk önce hayatını düzene sokmak qerekir sonra oyun falan kolay....reeel hayatta başarıalr...qörüşmek dileğiyle
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

zumrutyaprak yazdı:S:a arkdaslar oncelıkle oyunda yasadıqım bazı sorunlar ve ıs dolayısıyla oyunu bırakma kararı aldım qerı donusum mutlaka olcaktır fakat eskısı kadar qırebıleceqımı dusunmuyorum ayda yılda bır dıyebılırım kı çok uzuldum ..bu arada sawascı ws lerde bazı yorumlar aldım ..son kez soluyorum Sancak suncusunda yenemedıqım savascı yoktu .Ister max ıster elemen ıtem deıl tecrube ..sızlere kolay qelsın bol ıtemler ne olursa olsun sayqınlıqınızı yıtırmeyın altı ustu oyun bu farkına varmanızı ısterım ....
Başarılar dilerim hayatında eğer yapabilirsen hiç dönme daha iyi
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
SocceR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SocceR »

İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.

[GM]Nocomment
Resim
:twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Şamatayı kes ..Sen norm dınlemeyı hak edıyonmu :)
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP

“Genel Sohbet” sayfasına dön