Çember'de hata?
Çember'de hata?
Arkadaşlar GB güncellemesiyle tüm büyülerin canavarlara karşı vuruş gücü arttırıldı. Ateş bilgisinde de canavarlara atıldığında üzerindeki efsunun 4 katı kadar ana hasara ekleneceği yazıyor. Fakat sanırım bir hata var çünkü üzerim ful tarshass olmasına rağmen direnç kırmayla birlikte 1500 civarı vurduğum oluyor. Hani efsunların etkisi :? Tarshass seti çıkarıyorum buz seti alıyorum yine 1500 vuruyor. Üzerimde hiç tarshass item yokken 1500 vuruyorsa üstüm ful tarshassken 1500 + (651x4) = 4104 vurmalı o zaman ? Ateş setim olsun olmasın max vuruşlarım birbirine çok yakın yani boşuna tarshass set dizmiş oldum. Ateş çemberi zaten çok fazla kudret harcayan bir yetenek üstelik de ateş setin hiç fark yapmaması can sıkıcı. Bunun hakkında bir düzenleme yapılması gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çember'de hata?
evet çalışmıyor.ceviz bunun resimlerini alıp desteğe yollamıştı ama ses seda çıkmamıştı.Mushta yazdı:Arkadaşlar GB güncellemesiyle tüm büyülerin canavarlara karşı vuruş gücü arttırıldı. Ateş bilgisinde de canavarlara atıldığında üzerindeki efsunun 4 katı kadar ana hasara ekleneceği yazıyor. Fakat sanırım bir hata var çünkü üzerim ful tarshass olmasına rağmen direnç kırmayla birlikte 1500 civarı vurduğum oluyor. Hani efsunların etkisi :? Tarshass seti çıkarıyorum buz seti alıyorum yine 1500 vuruyor. Üzerimde hiç tarshass item yokken 1500 vuruyorsa üstüm ful tarshassken 1500 + (651x4) = 4104 vurmalı o zaman ? Ateş setim olsun olmasın max vuruşlarım birbirine çok yakın yani boşuna tarshass set dizmiş oldum. Ateş çemberi zaten çok fazla kudret harcayan bir yetenek üstelik de ateş setin hiç fark yapmaması can sıkıcı. Bunun hakkında bir düzenleme yapılması gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ben de ateşçiyim tarhas yok ama ben de Matador var
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Foto koy charının üstünü sana inanmıyorum ..Omzds yazdı:Ben de ateşçiyim tarhas yok ama ben de Matador var![]()
Adam soru sormuş sen itemini yazmışsın ne alaka