İKV'nin eski forum sitesinin temasını nereden indirecem bilgisi olan varmı lütfen, yardımda bulunacak?
Tşkler
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !

adam söledine göre indiriliomuş dimi zeki bebişmiş saçma sapan laflar kullanmayalımOmzds yazdı:oyunun betasını nasıl artık indiremessen onu da indiremessinzeki bebişim benim

bir pisikologo görün sen sayın çok billmiş BEBİŞ (senin gibilerinden çok gıcık alırım, salak) :?Omzds yazdı:oyunun betasını nasıl artık indiremessen onu da indiremessinzeki bebişim benim
Kusura bakma benim Türkçe kıtlığı yaşayanlarla "iletişim" kurabilme yeteneğim yok, dilinizi bilmem çünkü ;Rapkoliq yazdı:bir pisikologo görün sen sayın çok billmiş BEBİŞ (senin gibilerinden çok gıcık alırım, salak) :?Omzds yazdı:oyunun betasını nasıl artık indiremessen onu da indiremessinzeki bebişim benim
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !