Sonunda iksirleri aldım SATILIK xD
Sonunda iksirleri aldım SATILIK xD
Arayan bulur oyununda yanlışlıkla ödülümü alamamıştım ve ATX bugün bana pm attı merhaba yazdım bi baktım yanımdaymış iksirleri sağolsun hemen verdi bende sonra aklıma gelince zencefili verdim.
Çantamda gezdiriyodum zaten.
ATX'in ellerinden çıkma 30 Adet Ejderha Kudretlendiren İksir, 30 u birlikte satılır.
Bana 10 Lazım falan demeyin toplu satıcam teklife açıktır.

Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Re: Sonunda iksirleri aldım SATILIK xD
Bunun yeri burası değil, Eminönü-Kapalı Çarşı'dır.
Ben önceki konu için dedim asıl konu resim ve olaydı post kasmana gerek yok !Ozzy yazdı:Bunun yeri burası değil, Eminönü-Kapalı Çarşı'dır.
Pırasasapı (32)
4 Değil 8 bile teklif edildi ama ben başkasına başka fiyata sattım. Kim ve kaça olduğunu söylemicem.
Pırasasapı (32)
2 akık+6 m miydiozaerden yazdı:4 Değil 8 bile teklif edildi ama ben başkasına başka fiyata sattım. Kim ve kaça olduğunu söylemicem.![]()
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Amacım post kasmak değil sizi bilgilendirmektir.Umarım bundan sonra forumumuzu daha bilinçli bir şekilde kullanırsınız.ozaerden yazdı:Ben önceki konu için dedim asıl konu resim ve olaydı post kasmana gerek yok !Ozzy yazdı:Bunun yeri burası değil, Eminönü-Kapalı Çarşı'dır.![]()
Ozzy
Hayır yanlış istihbarat.Zaza yazdı:2 akık+6 m miydiozaerden yazdı:4 Değil 8 bile teklif edildi ama ben başkasına başka fiyata sattım. Kim ve kaça olduğunu söylemicem.![]()
![]()
![]()
Pırasasapı (32)