Demın Sharkxman ve ben Katlıyamxcchero ya slotları bırakmadık dıe bolgeden hırsız ve bı takım bışıler yazmıştır görmek ıstıyenlere kanıt herkez bıze ınandı ama merak edenler var buyrun foto
+13 olsun artık şu oyun her gün bı veletle uğraşıoz
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Nese özür dıledı hallettık sonuçta koymucaktım foto bıle almamıştım ama o hırsızdır bende foto koyarım felan deyınce yukarı çıkıp foto almak zorunda kaldım
Başlığa bakıyorum, içeriğine bakıyorum, sonra şikayet ettiklerine bakıyorum, hepsi -15. Önce sen +15 gibi davran, gerisi gelir.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Marshall yazdı:Başlığa bakıyorum, içeriğine bakıyorum, sonra şikayet ettiklerine bakıyorum, hepsi -15. Önce sen +15 gibi davran, gerisi gelir.
Nıe hep polemık yaratmaya çalışıosunuz bılmıorum 16 yaşındayım bılen bılıo hem ben bu konuyu açmak ıstemezdım düzenle olsaydı sılcektım adam bendede foto var bana ve sharka hırsız dıyınce bende buraya koymak zorunda kaldım