Valex Loncasıylan kiminle konuşsam konuşmasının sonunda küfür ediyo bunu gerek bölgeden veyahutta /s den yapıyor
bunun sebebi ise karacin mağarasındaki iridyumun ordaki karacinlerde geçiyo adamlar aralarında valex loncasına biri bişey demiş ve yanımdaki vale loncasından iki kişi kimse yokmuş gibi sade onlar oynuomuş gibi bölgedeki konuşmaya birbirlerine söyleden küfür ediolar bende küfür etmesenize dedim ondan sonra vay anama sen kimsin ki karışıosun falan filan derken bu sefer bana küfür ettiler ve sonra bölgeden küfre devam ettiler 26 aralık gece yarışı yapılan küfürlü söyleşileri herkes gördü buna rağmen ((''biz haklıyız)) neden haklısınız dediğimizdede atam itemlerimi çaldı onu yaptı şunu yaptı ve bu loncanın sadece benle değil bir çok kişiylen arası bozukmuş diyeceğim oki ne onlarla alışveriş yapın nede arkadaşlık kurun böle adamalardan yarar değil zarar gelir LOncalar küfürler arası diyalog için kurulmadı oyunda adaleti birlik ve beraberliği sağlamak için kuruldu bu kurulşu anlamayanlar oyundan çekilsinler ben 1 başıma koca loncaya ne yapabilirim ki onlar bana karşı küfrederken neyse canınız sıkılmasın bu oyunda arkadaşlar maksat sohbet için duruoz item falan hikaye yani çünkü karşımızdaki karakterin gerçek bir karakter oldunu unutmayalım....
Valex Loncası Hakkında Kısa Bilgi
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Valex Loncası Hakkında Kısa Bilgi

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Re: Valex Loncası Hakkında Kısa Bilgi
foto gostter erkek foto koy nerden foton nerdelan foton kanıtla hadi ?
Valexloncası başkanı valexÖfkeli
Valexloncası başkanı valexÖfkeli
yazmayı unutmussun fazla hakaret ettıgım ıcın oyunda ceza aldım susluyum dıye not dusmemissın erkek ne oldu yoksa ben sovdum sanada sus aldın
-
- Sahaf Yardımcısı
kökünüzü kurutcam oyunda sizin sana değil alayınbıza gider yapıcam bak görürsün ettiğiniz küfüfrleri yedirtcem size

- batuhangs
- Teşkilat Neferi
ÖFKELİ EM SATIOSUN KÜFREDİOSUN HERKES BİLİYOR
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
-
- Salgın Koruyucusu
VAlexöfkeli.. teklif qöndermiştin valelere katılmak istermisin diye burdan sesleniyorum artık vale'lerdenim. TAbi valeler uygun görürse :evil:
Toxherqele
Toxherqele
-
- Acemi Savaşçı
lan aşkxadamı uraşa bildin yere kadar uraş foto var diyordun hani nerde .sen kim çakalsında sörvırdan valex leri kazıncan çakal önce adam ol zorla anna,bacına ailene küfrwettirmek için uraşma 26 aralık gecesi herkes gördü ne kadar zorladını kendine küfrettirip ceza aldırmak için uraştını bukadar kişiliksiz anca sen olabilirsin bebe Valexsaw
askxadamı deniginiz dengesiz benim cop diye kullanmayıp oan sattgım itemlerle geçiniyor bu oyunda vede cıkmıs bana kafa tutuyor koçum bne sana onları sattıysam ben ne kulanıorum bide onları dsuun herkez kendi capında konussun
batuhangs veledi birdaha damı agzına almıcaksın ama istersen agzına baska seyler veririm canını sıkma sen
ve de sana adam ol desem o ne dersin en iyisi bosver eceli gelen kopek cami duvarına işer ya senin kide o misal
batuhangs veledi birdaha damı agzına almıcaksın ama istersen agzına baska seyler veririm canını sıkma sen
-
- Sahaf Yardımcısı
senden item aldıysam hakkıysan ve parasını fazla bile vererek aldım + senin verdiğin itemleri tekrar satıp değiştirdim boş boş konuşma 26 aralık gecesi olan olayda sizin suçunuz ve akli dengeniz yerinde değildi heralde ne yazdığını anlamamışsınız siz tahrik edici laflar e,dediniz ve sonunda küfür ettiniz itemlerinle konuşma bir daha senden sonra kaç itemler geldi gitti satamadığım sağlam itemleride ben senin gibi değilim dağıtıorum boş konuşma para gözlü herif seni ya

-
- Acemi Savaşçı
ya beyler bayanlar önce karşınızdaki adammı dişye bir bakın öyle cevap verin buna verdiginiz cevaplara yazık Batu nunda daha bebe oldugunu biliyorsunuz onu umursuyorsunuz ne diyeyim batu daha agzında süt kokuyor Aşkxadamı na gelincede oda anca bölgeden adamlık taslar özelden millete neler der neler tehtitler bilmem neler herşey var bu adamda ama bir S..... yapamaz anca kendi kendini tatmin eder böyle kişiler yani anlayacagınız boş adamlara cevap vermenizde suç kendilerini adam sanacaklar yoksa bunlar Aşkxadamı sen anca KLAVYE erkegisin real hayatında ise SOGAN erkegisin bukadar yetr size sanırım iyi forumlar