GM ler Açtığım konunun kapatılmasındaki amaç nedir?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

GM ler Açtığım konunun kapatılmasındaki amaç nedir?

Mesaj gönderen kerim73 »

2-3 gün önce açtığım konu kapatılmış ve tamamen forumdan kaldırılmıştır. Böyle birşey yapma gereği neden duyuyorsunuz ? Yoksa üstünüze gleen bunca şikayeti hazmedemediniz mi ? ve konuyu kapattınız. Gerçekler acıdır İkv yönetimi. Benim açtığım konu 60 dan fazla sadece sıgınak yapmama rağmen her 2 . carımla aynı anda olmak üzere sıgınak da her 2 çarıma da 1 adet bile şaheser düşmemiştir. Sadece Şifacıma 10 defa junon kestikten sonra 2 adet Oksidant zırh ve Cent yüzük düşmüştür. Bu oyuna en çok emek harcayanlardan biri olarak emeğmin karşılığını almak istiyorum. Ancak sizin yaptığınız adam benimle giren adam ilk defa sıgınak yapıor tak direk şaheser 2. sefer tekrar sokuorum o adamı sıgınak a tekrar şaheser .. ben şansımı arttırmak için gruba 2 çarımı birden sokuyorum ancak sonuç : elde var 0 . Bu tür şikayetleri sadece ben yapmıyorum. Bazıları diyecek başta girseydin. Biz sıgınak ve Junon kesiminde ilk olmasak da ilklerden sayılırız Genede elde var 0 . Yönetim düşme oranını şans a deil emek harcayana göre ayarlayınız. Bu iş şans işi deil emek işidir.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: GM ler Açtığım konunun kapatılmasındaki amaç nedir?

Mesaj gönderen XTIMURX »

Sayısal verilerde şans olmaz ki :)
Belli bir oranı vardır o eşyanın düşmesi için 1/10 gibi. Ancak bu oran nedense plus alsak da değişmiyor. Oranların yeniden ayarlanması lazım. Çok haklısın.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: GM ler Açtığım konunun kapatılmasındaki amaç nedir?

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Size düşen eşyaları şans ve avantaj olarak görmüyor , sadece En iyisi düşünce kendinizi ayrıcalıklı görüyor iseniz , oyun evreni ve işleyişini tam kavramamışsınız demektir. Şaheser veya benzeri eşya düşen oyuncularımız sorun yaratmazken , düşürmeyen oyuncularımız durmadan forumda konular açıyor yada oyun içinde serzenişte bulunuyorlar. Şuna eminimki bu serzenişte bulunanlar en iyi materyali düşürdüklerinde onlar açısından da mevzu kapanacaktır . Fakat düşüremeyenler konuyu devam ettireceklerdir. Plus başlı başına bir etken olmakla birlikte bunun yanısıra şans faktörünüde göz ardı etmemelisiniz.

Oyun içinde Plus lı olmak zaten başlı başına bir avantajdır bkz: http://www.istanbuloyun.com/default.aspx?page=plus.htm

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön