Selam eski dostlarım ve oyuna yeni başlamış dostlarım lafı fazla uzatmıyacağım artık oyuna devam etmiyeceğim.Ömer abim ,Özkanpaşam ,Acun (dedem) ,Delü,KEl,Hilal,Saim ;ibo iso Srdar Ve daha birçok şu anki durumumdan dolayı hatırlayamadığım dostlarıma onları tanıdğım için şükrediyorum İyi ki varsınız.Çarlarımı da sildim zaten ve itemlerimide dağıttım hiç olmassa işe yarasınlar neyse neden derseniz okulum kız arkadaşım ailem derken kısacası gerçek hayat artık vakit bırakmıyor sıkılıyordumda zaten oyundan ve bu oyundaki rızkım bu kadarmış.Tüm Dostlarım hakkını helal etsin, kalbini kırdıklarımda affetsin inşallah.Benden yana varsa hakkım helal Olsun.Bu ortamı Tanımak güzeldi...Türk oyunumuz inşallah daha güzel yerlere gelir,yönetimdeki arkadaşlarda inşallah her işlerinde başarılı olurlar...Tanıdığım tanımadığım herkesin gözlerinden öperim....Hepiniz Allah a emanetsiniz Sağlıcakla kalın ve Elinizdekilerin değerini bilin ve En önemlisi ŞükRetmEk... Ve Bu Genç Size Son kez Selam Verir;=) Selamün ALeyküm
SAYGILARIMLA....
Kabusxpemur Xxxsimeegoxxx Simeego (tabi artık bu karekterler yoktur bundan sonrada Olmayacak... ) Tanıyanlar bilir Mahmut;) (Kocaman Mucks Herkese)
Kabusxpemur dan VEDA***
Re: Kabusxpemur dan VEDA***
Mahmutum ben hamza bayadır birbirimizi tanıyoruz hakkım varsa helal olsun kardeşim ama senden bi ricam var arasıra gel bi hal hatır sor konuşalım birden bırakıp gidrsen koyar bize hakkım varsa helali hoş olsun kardeşim bu kalp seni unutmaz reel de başarılar kardeşim allaha emanet ol
- darx39
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legend Of TayFa
Yolunun bahtının hep açık olmasını dilerim. umarım hakkında hayırlısı budur
xxXXTaYFaLaRXXxx
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Göster
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Hayatında başarılar...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
hayatında başarılar herşey gönlünce olsun mahmut
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sizi tanımıyorum fakat, dostumdunuz . Hakkında hayırlısı budur inşallah, Yolun açık olsun okulunla ve kız arkadaşınla 
mutluluklar dilerim . . .
mutluluklar dilerim . . .
Geri Dönüş
Mahmut demek sende gidiyon
gerceği dün gece konuşmukduk demekki kararın karar
ne diyelim karar senin kararın ama gönül isterki gitme kal..Hakkım varsada helali hoş olsun real hayatın başarılar herşey gönlünce olsun.... ALLAH a amanet ol
:evil:
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
umaRım heRsey gönlünce oluR yolun acık olsun bi gün dönmeye karar verırsen biz yıne oyunda olucaz:)kendıne ıyı bak:)
kıRmızı...