Öncelikle arkadaşlar iyi forumlar
Geçen gün benim hesabım çalındı ve bu hesabımın içinde Sehrazatxbasqn adlı karakterimle beraber 3 tane daha çarım vardı. Buradan da söylüyorum bu çalan kişinin ismi biliniyor. İtemler para falan mühim değil. En azından biraz emeğe saygı göstersin çalan kişi hesabı geri versin. Yoksa savcılığa başvurulacak ve onun adına durum çok daha kötü olacak. Hesabı ve çarı soyan kişi buradan veya oyundan ulaşsın da en azından böyle işlere karışmayalım . :!: :!: :!:
herkese duyrulur..
Sehrazatxbasqn ÇALINMIŞTIR...
Re: Sehrazatxbasqn ÇALINMIŞTIR...
Vakit kaybediyorsun
şifre paylaşımı yapmadığından eminsen ( Yani hesap bilgilerini senden başkası bilmioyrsa )
bir dakika beklemeden savcılığa git derim
bir dakika beklemeden savcılığa git derim

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Adamsan verssene
allah aşkına böle diyen çOk gördük
. Ama palavra bencede 1453 dediği gibi en kısa zamanda savcılığa git ve kim çaldı Merak ettim 
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba
Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncularımız sorumludur. Alış veriş de dahil olmak üzere, özellikle bizler tarafından sağlanmayan ve oyuncularımızın kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde bizler taraf değiliz.
Lütfen ; Güvenmediğiniz kişilerle alış veriş yapmayınız! Üyelik bilgilerinizi kimseyle payşamayınız, Güvenmediğiniz sitelere üye olmayınız , oyun içinde tanışmış olduğunuz şahsılardan mail / msn yolu ile dosya almayınız.
Hesap bilgileriniz başkaları tarafından ele geçirilmeden , yada üçüncü şahıslar ile paylaşılmadan , hesabınıza bir başkasının girmesi teknik olarak imkansızdır.
İyi forumlar
Gm Nocommentten aLıntıdır
Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncularımız sorumludur. Alış veriş de dahil olmak üzere, özellikle bizler tarafından sağlanmayan ve oyuncularımızın kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde bizler taraf değiliz.
Lütfen ; Güvenmediğiniz kişilerle alış veriş yapmayınız! Üyelik bilgilerinizi kimseyle payşamayınız, Güvenmediğiniz sitelere üye olmayınız , oyun içinde tanışmış olduğunuz şahsılardan mail / msn yolu ile dosya almayınız.
Hesap bilgileriniz başkaları tarafından ele geçirilmeden , yada üçüncü şahıslar ile paylaşılmadan , hesabınıza bir başkasının girmesi teknik olarak imkansızdır.
İyi forumlar
Gm Nocommentten aLıntıdır
karakterinin hakkı tamemen sana ağittir çaldırdıysan sorumluluk sendedir yani kullanım sözleşmesinde böyle birşey yazıyor kimseye birşey yapa biliceğini sanmam
Arkadaşlar bu yorumlarınıza üzerine nasretitn hocanın bi fıkrasıyla karşılık wermek istiyorum
Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?
AYNEN BOYLE HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK
Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
saolasın valla ne diyeyim :mrgreen:Sxtoluene yazdı:Arkadaşlar bu yorumlarınıza üzerine nasretitn hocanın bi fıkrasıyla karşılık wermek istiyorum
Birisi :
Hoca kızmış:
- Sunder
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.
Ama kardeşim kimse bir oyun için savcılığa dilekçe vermez.
Kimse bir oyun için o dilekçenin parasını vermez.
Bu yüzden oynamaya hiç gerek yok.
Öncelikle geçmiş olsun.
Ama kardeşim kimse bir oyun için savcılığa dilekçe vermez.
Kimse bir oyun için o dilekçenin parasını vermez.
Bu yüzden oynamaya hiç gerek yok.

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
ÖnceLLikLe Geçmiş Olsun...
Savcılık Malcılık Bahane Kardeş
KenDi Eşyalarını Carını KenDin Koruyacaksın
GüvenMediğin Halde HayLa Aktarım Yaptıysan Şifreni Paylaştıysan Senı Hatan.
Carını Geri Alma Dileyğiyle ALLah Yardımcın Olsun
Icexdesqualders|Gonyalıxaşıq
Savcılık Malcılık Bahane Kardeş
KenDi Eşyalarını Carını KenDin Koruyacaksın
GüvenMediğin Halde HayLa Aktarım Yaptıysan Şifreni Paylaştıysan Senı Hatan.
Carını Geri Alma Dileyğiyle ALLah Yardımcın Olsun
Icexdesqualders|Gonyalıxaşıq
Siz Kismis Pi ?