Klan
Re: Klan
İki kavgalının arasına, üçüncüsü girmezmiş. Başka derdin :?: :roll:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yok bence Poyraz klanı. :mrgreen:hidra35 yazdı:evet aslında olsa iyi olur mesela karayel klanı :mrgreen: nası :mrgreen: :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyunun tarihçesine baktığımızda yeni gelecek klanın nereden ve nasıl oluştuğunu açıklamak zor.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
oyunda sago'cu çok sagopa'nın ahalisi diye klan gelsn

Sen yaptığım yazım yanlışlarına değil asıl kendine gül Tılsımdaymışsın yaz bakalım bölgeye klana Savaşçıkralı kim miş Allah bilir ya plusında yoktur neyse sen saçma konu açtığın için bende saçma cevap verdim.hidra35 yazdı:100 eminim ne ya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:2-Oyun sistemini gereği olarak gelmeyeğine yüzde 100 eminim.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Bak arkadaşım iki karakterimin adında kral kelimesi var onun için kral diye açtım İzmirliymişin beklerim.Balçova'ya gelde bi ders vereyim.hidra35 yazdı:zate kendin saçmasın ismine baksana forum kral hahaha sanki forum senin :mrgreen:Forumkral yazdı:Sen yaptığım yazım yanlışlarına değil asıl kendine gül Tılsımdaymışsın yaz bakalım bölgeye klana Savaşçıkralı kim miş Allah bilir ya plusında yoktur neyse sen saçma konu açtığın için bende saçma cevap verdim.hidra35 yazdı:100 eminim ne ya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:2-Oyun sistemini gereği olarak gelmeyeğine yüzde 100 eminim.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon