Savaşçı ws leri artık adilmi?
Savaşçı ws leri artık adilmi?
Defansif ve sakınma açılmıyo max hasarlar daha yüksek vuruyo oyunun eski tadı varken neden böle yaptınız ? Eskiden itemi iyi olan kazanırdı şimdi öle değil neden saçma yetenekler. Bu ofansif falan gelmeden önce biz element saldırı veya savunma gibi eşyalar dizelim sonra yeni yetenk sistemiyle o kadar emek verdiğimiz o itemleri almak için maden başında veya yaratık keserek yaptığımızı paramızı elment + itemlere verelim sonra yeni yetenk sistemi gelsin tek item max adam gelsin indirsin böle bir şey varmı ya eski ws lerin tadı yok eski oyunun zevki yok.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Re: Savaşçı ws leri artık adilmi?
o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yenisin galiba.Sxtoluene yazdı:o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
sen tükrçeyi nasıl kullanıyon ''buyucu açtutan'' ne tükçeyi sökmemiş gelmiş yürum yazıyor :evil:Sxtoluene yazdı:o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Sxtoluene yazdı:o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
yenimi basladın sen cidden eskiden oyunu tadı daha farklıydı wslerde elemetde max. hasarda ise yarardı yeni yetenek sistemi gelince onca harcanan emek birden çöpe gitti ve artık oyundan zevk alamamaz olduk yalanmı arkadaslar hangimis eski tadı ile oyunu oynuyoruzz...
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
requiem bloodymare dıye onlıne oyun var arkadaslar son lvl ım valdes te oynuyorum baska bır oyun dusununen varsa beklerım yardım ederım turk loncamız vardır

- Kayserilixlider
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Kardeş doğru söylüyorsun ben bu yetenek değişikliği yüzünden 150 m kaybettim... Element+plevne full dü üstüm + Max...
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor...
Sen de artık bi Max item diz üstüne en iyisi 
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor...
DELİ DOLUYUZ SÖZÜMÜZ GEÇER...ESENLER...ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER...
Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yoyu yazdı:Defansif ve sakınma açılmıyo max hasarlar daha yüksek vuruyo oyunun eski tadı varken neden böle yaptınız ? Eskiden itemi iyi olan kazanırdı şimdi öle değil neden saçma yetenekler. Bu ofansif falan gelmeden önce biz element saldırı veya savunma gibi eşyalar dizelim sonra yeni yetenk sistemiyle o kadar emek verdiğimiz o itemleri almak için maden başında veya yaratık keserek yaptığımızı paramızı elment + itemlere verelim sonra yeni yetenk sistemi gelsin tek item max adam gelsin indirsin böle bir şey varmı ya eski ws lerin tadı yok eski oyunun zevki yok.
Kulu yazdı:Sxtoluene yazdı:o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
yenimi basladın sen cidden eskiden oyunu tadı daha farklıydı wslerde elemetde max. hasarda ise yarardı yeni yetenek sistemi gelince onca harcanan emek birden çöpe gitti ve artık oyundan zevk alamamaz olduk yalanmı arkadaslar hangimis eski tadı ile oyunu oynuyoruzz...
Kayserilixlider yazdı:Kardeş doğru söylüyorsun ben bu yetenek değişikliği yüzünden 150 m kaybettim... Element+plevne full dü üstüm + Max...
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor...Sen de artık bi Max item diz üstüne en iyisi
evet arkadaşlar eski sistem gelsin o kadar emeğimiz boşa gitti ben oyun için sabahladığım günler hatırlıyorum artık gözlerimden yaş geliyordu biz elementleri düzelim diye arkadaşların söylediği gibi 42 lvl adam kesiyor eski düzen gelsin lütfen :evil:
Her şeyin zamanı var eminimki bu max olayını düzeltirler ve yine elmentler ortaya çıkarda kimin iyi olduğu da belli olur.Kardeş doğru söylüyorsun ben bu yetenek değişikliği yüzünden 150 m kaybettim... Element+plevne full dü üstüm + Max...
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor... Sen de artık bi Max item diz üstüne en iyisi
Yoyu