Savaşçı ws leri artık adilmi?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Savaşçı ws leri artık adilmi?

Mesaj gönderen Yoyu »

Defansif ve sakınma açılmıyo max hasarlar daha yüksek vuruyo oyunun eski tadı varken neden böle yaptınız ? Eskiden itemi iyi olan kazanırdı şimdi öle değil neden saçma yetenekler. Bu ofansif falan gelmeden önce biz element saldırı veya savunma gibi eşyalar dizelim sonra yeni yetenk sistemiyle o kadar emek verdiğimiz o itemleri almak için maden başında veya yaratık keserek yaptığımızı paramızı elment + itemlere verelim sonra yeni yetenk sistemi gelsin tek item max adam gelsin indirsin böle bir şey varmı ya eski ws lerin tadı yok eski oyunun zevki yok.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Savaşçı ws leri artık adilmi?

Mesaj gönderen Sxtoluene »

o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Sxtoluene yazdı:o zaman sat itemlerini buyucu açtutan yok yada oyunu bırak
Yenisin galiba.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

sen tükrçeyi nasıl kullanıyon ''buyucu açtutan'' ne tükçeyi sökmemiş gelmiş yürum yazıyor :evil:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

yenimi basladın sen cidden eskiden oyunu tadı daha farklıydı wslerde elemetde max. hasarda ise yarardı yeni yetenek sistemi gelince onca harcanan emek birden çöpe gitti ve artık oyundan zevk alamamaz olduk yalanmı arkadaslar hangimis eski tadı ile oyunu oynuyoruzz...
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
Indra
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Indra »

requiem bloodymare dıye onlıne oyun var arkadaslar son lvl ım valdes te oynuyorum baska bır oyun dusununen varsa beklerım yardım ederım turk loncamız vardır
Resim
Kullanıcı avatarı
Kayserilixlider
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayserilixlider »

Kardeş doğru söylüyorsun ben bu yetenek değişikliği yüzünden 150 m kaybettim... Element+plevne full dü üstüm + Max...
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor... ;) Sen de artık bi Max item diz üstüne en iyisi ;)
DELİ DOLUYUZ SÖZÜMÜZ GEÇER...ESENLER...ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER...

Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
ogunbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ogunbaba »

Yoyu yazdı:Defansif ve sakınma açılmıyo max hasarlar daha yüksek vuruyo oyunun eski tadı varken neden böle yaptınız ? Eskiden itemi iyi olan kazanırdı şimdi öle değil neden saçma yetenekler. Bu ofansif falan gelmeden önce biz element saldırı veya savunma gibi eşyalar dizelim sonra yeni yetenk sistemiyle o kadar emek verdiğimiz o itemleri almak için maden başında veya yaratık keserek yaptığımızı paramızı elment + itemlere verelim sonra yeni yetenk sistemi gelsin tek item max adam gelsin indirsin böle bir şey varmı ya eski ws lerin tadı yok eski oyunun zevki yok.
Kulu yazdı:

yenimi basladın sen cidden eskiden oyunu tadı daha farklıydı wslerde elemetde max. hasarda ise yarardı yeni yetenek sistemi gelince onca harcanan emek birden çöpe gitti ve artık oyundan zevk alamamaz olduk yalanmı arkadaslar hangimis eski tadı ile oyunu oynuyoruzz...
Kayserilixlider yazdı:Kardeş doğru söylüyorsun ben bu yetenek değişikliği yüzünden 150 m kaybettim... Element+plevne full dü üstüm + Max...
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor... ;) Sen de artık bi Max item diz üstüne en iyisi ;)
Club
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Club »

evet arkadaşlar eski sistem gelsin o kadar emeğimiz boşa gitti ben oyun için sabahladığım günler hatırlıyorum artık gözlerimden yaş geliyordu biz elementleri düzelim diye arkadaşların söylediği gibi 42 lvl adam kesiyor eski düzen gelsin lütfen :evil:
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Kardeş doğru söylüyorsun ben bu yetenek değişikliği yüzünden 150 m kaybettim... Element+plevne full dü üstüm + Max...
Meteor veya eminönundeyken element leri takıyordum... Ama element leri giydiğimde çok iyi tanıdığım bi arkadaş ki örs parası isteyen biri beni kesti bu nasıl iş bende anlamadım çok saçma oldu... Ama Max olan bi arkadaş artık ws de zorluk çekmiyor... Sen de artık bi Max item diz üstüne en iyisi
Her şeyin zamanı var eminimki bu max olayını düzeltirler ve yine elmentler ortaya çıkarda kimin iyi olduğu da belli olur.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

“Genel Sohbet” sayfasına dön