Sunucudan yeterince bunalmistik zaten en son olarak ta Asilbey ( Ünal ) ın çarlarının çalınmasından sonra bırakma kararı aldık.
Eğer kalbini kırdığımız birileri varsa hakkını helal etsin oyunu hiç bir zaman item ve para için oynamadık bunu bilen biliyor.Oyunda kızdıgımız cok kişi oldu çocukca davranısları yüzünden fakat yinede herkese hakkımız helal olsun.
Oyundaki herkese başarılar dilerim kalın sağlıcakla..
Not : Terbiyeci * Asxkupluce çarlarımı Poison ( Cem ) e bıraktım çarlarda kendisi olucak bundan sonra
Selametle
Terbiyeci - Asilbey ( Veda )
Terbiyeci - Asilbey ( Veda )
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Terbiyeci - Asilbey ( Veda )
Olmadı Salih hiç iyi olmadı. :|
- dangerrrrr
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim bnde doeum bu bnim Asilbeyle olan aramdaki hususmet neymiş çarın gerçek sahbi deilmiş adama bişi yapmıoruz laf atıyo......... he bu arada selametle kardeşim..............
Her Kasırga Küçük Bir Esintiyle Başlar... Dangeromer
-
- Acemi Savaşçı
katılmamak elde değil.Bencede olmadıGarbajosa yazdı:Olmadı Salih hiç iyi olmadı. :|
Asxradde Vezirparmağı
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Sunucuda sayılı üç beş adam vardı onlarda tek tek gidiyor bu sunucu çekilmez hale geliyor artık.
Selametle arkadaşlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
Selametle arkadaşlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
Hakan abi , bıraksamda Cem ve Serkanla sürekli görüsüyorum anlıyacağın lonca işinde yarıda bırakmam her türlü olanlardan haberım olur yardımcı olurum gerçekten uzaklaşmak gerekti artık herşeyi yazmıyorum buraya. Oyunda tanıştığım cok değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim oldu ben ssadece oyunu bırakıyorum sızleri değilVezirparmagi yazdı:katılmamak elde değil.Bencede olmadıGarbajosa yazdı:Olmadı Salih hiç iyi olmadı. :|
AteşSalih -- TERBİYECİ

İlk başta bende olmadı yazıcaktım salihim ama doğrusunu söylemek gerekirse oldu 
Ne yalan söyliyim benimde aklımdan çok geçiyor bırakmak
Oyun öyle bir hal aldıki hırsızlık, küfür, tartışma artık zevk alarak oynamak çok zor olmaya başladı
Ama işte o kadar değerli arkadaşlar edindimki şu oyunda onlarla yaptığım bir sohbet, geçirdiğim bir 5 dk bile yetiyor
Bu yüzden ayrılmak, bırakmak fikrini atıyorum aklımdan.
Sonuçta hepimiz birgün bırakıcaz bu oyunu ama öyle ama böyle.
Yolun açık olsun salihim hakkım varsa helal olsun, bütün bir hayatın boyunca çok mutlu olursun inş.
Ne yalan söyliyim benimde aklımdan çok geçiyor bırakmak
Oyun öyle bir hal aldıki hırsızlık, küfür, tartışma artık zevk alarak oynamak çok zor olmaya başladı
Ama işte o kadar değerli arkadaşlar edindimki şu oyunda onlarla yaptığım bir sohbet, geçirdiğim bir 5 dk bile yetiyor
Bu yüzden ayrılmak, bırakmak fikrini atıyorum aklımdan.
Sonuçta hepimiz birgün bırakıcaz bu oyunu ama öyle ama böyle.
Yolun açık olsun salihim hakkım varsa helal olsun, bütün bir hayatın boyunca çok mutlu olursun inş.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
YOLUN ACIK OLSUN KANKA A.EO CALDIIGN CARLARIN SİFRESİNİ Bİ ALIRIM TELDEN ÖPTÜM KANKA
Timxkin
Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983
ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE

Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983
ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE

BeLki senLe cok kawqamız oLdu. OLsunda sonucta insanız. Ortam sanaL geriLiyoruz. Her ne kadarda birbirni sewmeyen iki insan oLsakda bende bu oyundan kımseyLe dargın ayrıLmak ıstemem. Hakkımız warsa heLaL oLsun. Senınde warsa heLaL et etmessende canın sağ yoLun açık oLsun.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Doqru olanı yapıosunuz kardeslerım.Bırakın bu alemı arada gelır hal hatır sorar gıdersiniz.Hayatınızda başarılı olmanız dileğimle Allah yardımcınız olsun.
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...