Selamlar,
Uzun süredir oynadığım İKV'yi bugun itibari ile tamamen bırakmış bulunmaktayım.
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
EMEKTAR
Veda
- DesinGByTaZz
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Veda
DesinGByTaZz
Hayat Basittir, Seçimini yaparsın arkana bakmazsın...
- KIZILYANGIN
- İskele Babası
Re: Veda
DesinGByTaZz yazdı:Selamlar,
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
EMEKTAR
Bu kararının kati olmadığını umuyorum paşam.
İKV'ye gönül verenler çok zorunlu bir neden olmadıkca bu ortamı bırakmaz, bırakamaz kaldı ki böyle kısa ve buruk bir veda ile olmaz adam gibi adamlara yakışmaz.Ben bunu bir boşluk anı olarak nitelendiriyorum ve böyle olmayacağını biliyorum
eminönü / kızılyangın
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
HaydAAAaaa nereye gidiyon be hemşerim daha yanına gelip çayını içicektim bana yemek ısmarlıycaktınDesinGByTaZz yazdı:Selamlar,
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
EMEKTAR
Sen bence o yazıyı düzelt benide yorma İstanbuldan
RADQN
Barış ÇOLAK
- IxMehmetcikxI
- Cin Avcısı
- Lonca: Return OfThe Kings
DesinGByTaZz İsmail abi Bu veda Neden geldi bilmiyor ama senin hakkında çok güzel şeyler duydum oyunda Emegi Geçmiş birisin aynı anda çok sevilen sayılan saygı deger abimsn Bu veda olmadı ama sen neyin iyi kötü oldugunu benden daha iyi bilirsin ALLAHA EMANET OL...
-Siyah, Artık en temiz renk!
Su forumda bır gun ÖZ ABİMİN vedasına bıle yorum yazacağım aklımdan gecmezdı...bılıyorum ıstıyerek deıl bazı kısılerın hataları yuzunden bıraktın oyunu ama sunu bılkı abıı bu oyunun senın gıbı değerlı kısılere ıhtıyacı var . sen ve senın gıbı değerılı abılerımız oyunu bıraktığı ıcın kendını bılemezler ortaya cıktı
sunu asla unutmakı nezamn ıstersen bu oyunda yerın var abı sen yeterkı gelmek ıste
((((
MeCHuLLL - Mechull
Lonca EFSANELER
sunu asla unutmakı nezamn ıstersen bu oyunda yerın var abı sen yeterkı gelmek ıste
MeCHuLLL - Mechull
Lonca EFSANELER
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Seyri Beka
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: PRESTİJ
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
EMEKTAR
İsmail nere gidiyorsun
xNVİDİAx
Eminönü

- DesinGByTaZz
- Acemi Savaşçı
Kızılyangın Paşam senii ne kadar sevdiğimi biliyorsun ama şu an için almam gereken karar bu şekildeydi ve en azından aktif olarak İKV oynamayı bırakmış bulunmaktayım. Ama Kardeşim yegenim ve Erzincan'da oynamayda devam eden birçok oyuncuya dolaylı olarak yardım edeceğim.Belki birgün şartlar olgunlaşırsa da dönebilirim.
RADQN Kapım sana her zman açık sen gelmezsen ben gelir çayını içerim haerin ola : )
xMehmetcikxI , saolasın yazdıkların grurumu okşadı teşekkür ederim. Dediğim gibi belki birgün şartlar benim için uygun olursa geri dönerim ama dolaylı olarka her zmn İKV nin takipcisiyim.
MEchull seni geçiyorum : )
xxxMsTfxxx ,NVIDIA, belki bir gün oda olur.
RADQN Kapım sana her zman açık sen gelmezsen ben gelir çayını içerim haerin ola : )
xMehmetcikxI , saolasın yazdıkların grurumu okşadı teşekkür ederim. Dediğim gibi belki birgün şartlar benim için uygun olursa geri dönerim ama dolaylı olarka her zmn İKV nin takipcisiyim.
MEchull seni geçiyorum : )
xxxMsTfxxx ,NVIDIA, belki bir gün oda olur.
DesinGByTaZz
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
DesinGByTaZz
İsmail TOMBUL
EMEKTAR
Almış olduğun karar,beni ve benim gibi düşünenleri çok üzmüş bulunmakta.Sebebi ve nedeni ne olduğunu bildiğim halde, bunu yapmanı hiç ama hiç istemiyordum.Ama gel görki;ayrılık mesajını çoktan yazmışsın.
Canım kadar çok sevdiğim ve ikv hayatımda tanımış olduğum efendi,dürüst ve bir okadarda müthiş bir insansın benim için.Seni hep arayacak bu gözler ikv içerisinde,ama asla bitmiyecek dostluğumuz ve kardeşliğimiz.Realde görüşmelerimiz devam edecek onuda biliyorum. Almış olduğun karara saygı duyuyorum.Birgün gelirde dönme kararı alırsan,bunada en çok sevinecek kişilerden biride ben olacağım.Allahım seni hiç birzaman utandırmasın kardeşim ismail.Güle güle güle güle sarıı Dev:
sultanorhan