Büyücülere haksızlık !

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Jethroxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Büyücülere haksızlık !

Mesaj gönderen Jethroxxx »

Merhaba Gm'ler ve oyunlar !

Hemen konuya gireceğim. Büyücülerin zihin saldırısı var. Savaşçıların durdurması var. Savaşçılara yenilmemin tek sebebi durdurmanın etki ettiği '' Zihin Tutulması ''. Bu bana olunca ne anlam veremiyorum hiçbir savascıyı kesemiyorum. Büyücünün zihin saldırısı var. Zihin saldırısı atınca biz vuramıyoruz o anlamda zihinin bi anlamı kalmıyor. zihinin süresini azaltın ama biz vurabilelim. biz vurmayınca 15 sn sadece kacarken işe yarıyor zihin. Yanlışmıyım ? Gm'ler lütfen bu konuyu göze alın ben ciddiyim bu konuyu açmakla. Görüşlerinizi paylaşın.

Jethro '' Sancak '' 48 '' ful bilge
ben jokerin babasıyım
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücülere haksızlık !

Mesaj gönderen Petcarar »

Jethroxxx yazdı:Merhaba Gm'ler ve oyunlar !

Hemen konuya gireceğim. Büyücülerin zihin saldırısı var. Savaşçıların durdurması var. Savaşçılara yenilmemin tek sebebi durdurmanın etki ettiği '' Zihin Tutulması ''. Bu bana olunca ne anlam veremiyorum hiçbir savascıyı kesemiyorum. Büyücünün zihin saldırısı var. Zihin saldırısı atınca biz vuramıyoruz o anlamda zihinin bi anlamı kalmıyor. zihinin süresini azaltın ama biz vurabilelim. biz vurmayınca 15 sn sadece kacarken işe yarıyor zihin. Yanlışmıyım ? Gm'ler lütfen bu konuyu göze alın ben ciddiyim bu konuyu açmakla. Görüşlerinizi paylaşın.

kullanabilen keser.
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Kullanabılen keserde ben şu anlamı çıkardım savaşçılar zıhın tutunca vuruolarda bız zıhın atınca nıe vuramıyoruz
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

Zihin tutulması diye bir şeyde olmasın Büyücüler kral olsun var mı böyle bir mantık ya ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Orhann »

IxcerenxI yazdı:Kullanabılen keserde ben şu anlamı çıkardım savaşçılar zıhın tutunca vuruolarda bız zıhın atınca nıe vuramıyoruz
sence ikisi aynı mantıkmı ?

. Ona bakarsan zaman farkı var durdurmaya 15 ver belki 30 sn. tutar ama zihin'e 15 ver belki bunun 2 katına belkide daha fazla süreye bile çıkabilir .. bide yani savaşçı durdurma atınca büyü vurabiliyor ama büyü zihin atınca ne büyü nede savaşçı vurabiliyor buda haksızlık değilmi ??

bence ikiside haksızlık fln değil..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
xxreddevilxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxreddevilxx »

adam full bilge :lol:
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
Kullanıcı avatarı
Mrpover
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrpover »

emen konuya gireceğim. Büyücülerin zihin saldırısı var. Savaşçıların durdurması var. Savaşçılara yenilmemin tek sebebi durdurmanın etki ettiği '' Zihin Tutulması ''. Bu bana olunca ne anlam veremiyorum hiçbir savascıyı kesemiyorum. Büyücünün zihin saldırısı var. Zihin saldırısı atınca biz vuramıyoruz o anlamda zihinin bi anlamı kalmıyor. zihinin süresini azaltın ama biz vurabilelim. biz vurmayınca 15 sn sadece kacarken işe yarıyor zihin.

Ben Tam Adam Bana Durdurma Atınca Zihin Atıyorum Yanınada Kuruyorum Teslayı:D Uzaklaşıyorum Oturuyorum :D Kalkıncada o vuruyorum durdurma atamadan ölüyor :D
Kullanıcı avatarı
Senji
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Senji »

Yook genelde savaşçılar %30 ihtimalle yeniyorlar o da zihin tutulmasının ihtimali.
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Zihin tutulması gelmese büyücüler nasıl kesilecek ?? her şeyi kendi açınızdan düşünmeyin ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
hitmanxteam
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hitmanxteam »

Petcarar yazdı:
Jethroxxx yazdı:Merhaba Gm'ler ve oyunlar !

kullanabilen keser.
;)
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN

“Büyücü” sayfasına dön