Merhaba Gm'ler ve oyunlar !
Hemen konuya gireceğim. Büyücülerin zihin saldırısı var. Savaşçıların durdurması var. Savaşçılara yenilmemin tek sebebi durdurmanın etki ettiği '' Zihin Tutulması ''. Bu bana olunca ne anlam veremiyorum hiçbir savascıyı kesemiyorum. Büyücünün zihin saldırısı var. Zihin saldırısı atınca biz vuramıyoruz o anlamda zihinin bi anlamı kalmıyor. zihinin süresini azaltın ama biz vurabilelim. biz vurmayınca 15 sn sadece kacarken işe yarıyor zihin. Yanlışmıyım ? Gm'ler lütfen bu konuyu göze alın ben ciddiyim bu konuyu açmakla. Görüşlerinizi paylaşın.
Jethro '' Sancak '' 48 '' ful bilge
Büyücülere haksızlık !
Büyücülere haksızlık !
ben jokerin babasıyım
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücülere haksızlık !
kullanabilen keser.Jethroxxx yazdı:Merhaba Gm'ler ve oyunlar !
Hemen konuya gireceğim. Büyücülerin zihin saldırısı var. Savaşçıların durdurması var. Savaşçılara yenilmemin tek sebebi durdurmanın etki ettiği '' Zihin Tutulması ''. Bu bana olunca ne anlam veremiyorum hiçbir savascıyı kesemiyorum. Büyücünün zihin saldırısı var. Zihin saldırısı atınca biz vuramıyoruz o anlamda zihinin bi anlamı kalmıyor. zihinin süresini azaltın ama biz vurabilelim. biz vurmayınca 15 sn sadece kacarken işe yarıyor zihin. Yanlışmıyım ? Gm'ler lütfen bu konuyu göze alın ben ciddiyim bu konuyu açmakla. Görüşlerinizi paylaşın.
Kullanabılen keserde ben şu anlamı çıkardım savaşçılar zıhın tutunca vuruolarda bız zıhın atınca nıe vuramıyoruz
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Zihin tutulması diye bir şeyde olmasın Büyücüler kral olsun var mı böyle bir mantık ya ..

sence ikisi aynı mantıkmı ?IxcerenxI yazdı:Kullanabılen keserde ben şu anlamı çıkardım savaşçılar zıhın tutunca vuruolarda bız zıhın atınca nıe vuramıyoruz
. Ona bakarsan zaman farkı var durdurmaya 15 ver belki 30 sn. tutar ama zihin'e 15 ver belki bunun 2 katına belkide daha fazla süreye bile çıkabilir .. bide yani savaşçı durdurma atınca büyü vurabiliyor ama büyü zihin atınca ne büyü nede savaşçı vurabiliyor buda haksızlık değilmi ??
bence ikiside haksızlık fln değil..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
emen konuya gireceğim. Büyücülerin zihin saldırısı var. Savaşçıların durdurması var. Savaşçılara yenilmemin tek sebebi durdurmanın etki ettiği '' Zihin Tutulması ''. Bu bana olunca ne anlam veremiyorum hiçbir savascıyı kesemiyorum. Büyücünün zihin saldırısı var. Zihin saldırısı atınca biz vuramıyoruz o anlamda zihinin bi anlamı kalmıyor. zihinin süresini azaltın ama biz vurabilelim. biz vurmayınca 15 sn sadece kacarken işe yarıyor zihin.
Ben Tam Adam Bana Durdurma Atınca Zihin Atıyorum Yanınada Kuruyorum Teslayı:D Uzaklaşıyorum Oturuyorum
Yook genelde savaşçılar %30 ihtimalle yeniyorlar o da zihin tutulmasının ihtimali.
Zihin tutulması gelmese büyücüler nasıl kesilecek ?? her şeyi kendi açınızdan düşünmeyin ..

- hitmanxteam
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Petcarar yazdı:kullanabilen keser.Jethroxxx yazdı:Merhaba Gm'ler ve oyunlar !
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN