işte arkadaşlar görüyorsnuz vs dedim benı kesti çünkü 2 kere durdurma yaptı ve birindede zihin tutuldu kesilmek ayıp değil ama bakın ben yinede tam ölürke TAM BİR #@!? gibi antrepoya kaçmıyorum.Allah senın belahını versın uğur. Allah senı cennete sokmayacak buna emin ol çünkü sende şeref yok. adam gibi karşıma cıkamazsın cıkıncada ölünce kacarsın. beni kesmiş olabilirsin 2 kere zihnim tutulup. Ama şerefsizlik yapma. neden senı keserken kaçtın oraya. çünkü #@!? bi mahluksun. Allah senın belahını verıcek. 1 canlada kestin. #@!? adi köpek
http://img408.imageshack.us/img408/3050/ucube.jpg
Kaosteamxlyder gerçek yüzü !!!
Kaosteamxlyder gerçek yüzü !!!
ben jokerin babasıyım
Re: Kaosteamxlyder gerçek yüzü !!!
ArkadaşLar evet konu başLıgını degıstırıyorum :mrgreen:
JETHRO BEYINSIZININ DRAMI..! :mrgreen: :mrgreen:
Bugun ucube ıLe buna tek attım dedı foruma ws dıye yazıyon anca oraya yazarsın qeL ws faLan meydan okudu. Bende kabuL ettım we KaosteamxLydere qecdm sonuc ne mı oLdu ? :mrgreen: :mrgreen:

Bu cocugu kesmek artık kLasik bir şey nede oLsa sunucunun en ezik bebesi + Beyinsiz we özürLü :lol: :lol: :mrgreen:
NOT: ORADA ANTREPOYA GIRMEMIN NEDENI WS YE DUZGUN BASLAMADIN WE 1 KISI ORDA DURDURMA ATTI .!
beyınsız jethro ehuehuehue
JETHRO BEYINSIZININ DRAMI..! :mrgreen: :mrgreen:
Bugun ucube ıLe buna tek attım dedı foruma ws dıye yazıyon anca oraya yazarsın qeL ws faLan meydan okudu. Bende kabuL ettım we KaosteamxLydere qecdm sonuc ne mı oLdu ? :mrgreen: :mrgreen:

Bu cocugu kesmek artık kLasik bir şey nede oLsa sunucunun en ezik bebesi + Beyinsiz we özürLü :lol: :lol: :mrgreen:
NOT: ORADA ANTREPOYA GIRMEMIN NEDENI WS YE DUZGUN BASLAMADIN WE 1 KISI ORDA DURDURMA ATTI .!
beyınsız jethro ehuehuehue
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
neden ben senı keserken antrepoya kacıyosun dostum kanıtıda war yukarda
ben jokerin babasıyım

AL KANIT ÖZÜRLÜ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
נσкєя
ne kanıtı bu. ben antrepoya kacıyosun diyorum sen 3 can ile pacayı yırttıgın fotoyu koyuyosun. malmısın nesın sen ya ne zaman canın 10 olsa jet gibi gir antrepoya
ben jokerin babasıyım

aNtrepoya qırme nedenım hıc bır ws ye dogru duzgun tek qeLmemen.! Yandakı sıfacıya bakın can basdı orda
Ayrıca sıfacı bana orda zehır attı buda ws ye mudahaLe kanıtıdır
נσкєя
her dakika antrepoya girdiğin için kesmeye fırsat kalmadı
ben jokerin babasıyım
Ulan Jethro üçkağıtçının önde gidenisin. :mrgreen:
Adam seni kesmiş kıvırttıkça kıvırtıyon.Zaten her konuda böyle yapıyorsun işine gelmedimi yasakla. :mrgreen:
Adam seni kesmiş kıvırttıkça kıvırtıyon.Zaten her konuda böyle yapıyorsun işine gelmedimi yasakla. :mrgreen:
ByULuBayRe: Kaosteamxlyder gerçek yüzü !!!
La bu jehtro ne ayak anlamadım her konuda adı geçio bi karsıma çıksada görsek neymiş...
Gökxenver/Snowman
Ben jethronun BABA'sıyım
Gökxenver/Snowman
Ben jethronun BABA'sıyım