Son güncellemeden sonra istanbul.exe launcher i her açtığımda yenıden güncellenıyor. .
ve server e girmek içn çift tıkladığımda veya server i seçip oyna ya tıkladığımda launcher donuyor. hata verip kapanıyor.
Kısacası oyuna giremıyorum .. :?
İkv yi Silip yenıden yuklemeyı denedim sonuc yıne aynı . .
Bu konuda bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin..
Son güncellmede Hata ..
Son güncellmede Hata ..
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
Re: Son güncellmede Hata ..
gncl . .
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
bendede aynısı oluyordu tekrar indirdim sorun geçti sende tekrar indir belki düzelir
Diğer pcdekı istanbul.exe yi kopyalıyorm guncellemeden sonra ancak öyle çalısıyor ..
kapatıp açıyorm tekrar guncelleme yapıyor ..
kapatıp açıyorm tekrar guncelleme yapıyor ..
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
Bilgisayarınızda yönetici hesabıyla güncelleme yapmanız gerek. Misafir veya sınırlı kullanıcılarda güncellemeler iptal edilebilir.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Bu hatayı alınca bu linki kullanıp (http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... fault.aspx) İKV Destek ekibine "Oyun Hatası" bildirimi yapın.Oyununuz hata verdikten sonra İKV Destek'den size cevap gelene dek tekrar oyuna girmeyin.Diamond yazdı:Son güncellemeden sonra istanbul.exe launcher i her açtığımda yenıden güncellenıyor. .
ve server e girmek içn çift tıkladığımda veya server i seçip oyna ya tıkladığımda launcher donuyor. hata verip kapanıyor.
Kısacası oyuna giremıyorum .. :?
İkv yi Silip yenıden yuklemeyı denedim sonuc yıne aynı . .
Bu konuda bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin..
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Bilgisayarınıza bulaşan ve windows dosyalarında değişiklik yaparak .exe uzantılı dosyaları bozan bu dosyaların internete bağlantılarında problem çıkaran yazılım bilgisayarınıza sızmış.combofix adlı program ile bundan kurtulabilirsiniz.Program çalışır vaziyette iken gelen uyarıları "Evet" ," Yes" şeklinde onaylayın aksi taktirde onaylamadığınız durumlarda sorun çıkarabiliyor.
bilgisayarım da tek kullanıcı hesabı var. O da yönetici . .OveRCLocK yazdı:Bilgisayarınızda yönetici hesabıyla güncelleme yapmanız gerek. Misafir veya sınırlı kullanıcılarda güncellemeler iptal edilebilir.
bilgisayara virüs bulaşma ihtimali düşük çnkü en son gecen hafta pazr günü grdim. sorunsuz çalışıyordu. yakın zmn da bu pcye bi indirmede yapmadım .. bugun girdiğimde istanbul.exe güncellendi. sorun ortaya cıktı.ORHANBEY yazdı:Bilgisayarınıza bulaşan ve windows dosyalarında değişiklik yaparak .exe uzantılı dosyaları bozan bu dosyaların internete bağlantılarında problem çıkaran yazılım bilgisayarınıza sızmış.combofix adlı program ile bundan kurtulabilirsiniz.Program çalışır vaziyette iken gelen uyarıları "Evet" ," Yes" şeklinde onaylayın aksi taktirde onaylamadığınız durumlarda sorun çıkarabiliyor.
ama yınede combofix i deneyelim . .
İlgilendiğiniz içn tşkler..
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Bilgisayarım/Yerel disk c/Sobee(eğer yoksa program files de ara) orda Launcher.exe dosyası olması lazım bide açmayı onla dene bakalım 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Bunun bi yararı oLmaz Çünkü masaüstünde "İstanbul Kiyamet Vakti - Derindeki Sır" diye tıkladığın şey launcher.exe nin kısayoludur. Ama önceden denemiştim, malesef yine aynı . .Yaslikurt yazdı:Bilgisayarım/Yerel disk c/Sobee(eğer yoksa program files de ara) orda Launcher.exe dosyası olması lazım bide açmayı onla dene bakalım
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®