Uzun zamandan beri kulanmadıgım hesabıma dün girmek istedim Beta carım olmakla bir yana ilk hatıralarım ondaydı yaklasık 1.5 sene acmadıgım carım suan bloklu sebebini ögrenebilirmiyim ...
Kullanmadıgım bir hesap neden bloklanırki ??
Kullanmadıgım bir hesap neden bloklanırki ??
MERHABALAR;
Uzun zamandan beri kulanmadıgım hesabıma dün girmek istedim Beta carım olmakla bir yana ilk hatıralarım ondaydı yaklasık 1.5 sene acmadıgım carım suan bloklu sebebini ögrenebilirmiyim ...

TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kullanmadıgım bir hesap neden bloklanırki ??
Merhaba
www.istanbuloyun.com > Destek > Sık Sorulan Sorular da belirtildiği gibi ;
E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
www.istanbuloyun.com > Destek > Sık Sorulan Sorular da belirtildiği gibi ;
E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Sirkots