-Gaddar bugün Royalxcappy le ws atıyordu ilk ws yi kazandı royal sen kimsin 40 fırın ekmek yeyipte gel dünkü velet dedi.Sonuç:Royalxcappy=4 Gaddar=1
-Yenilgiyi yedirtemeyen Gaddar köşkün 1 numaralı hırsızı Maftaxyargıç ile royal le bana arkadan daldı royal rıdvan la ws yapmıştı 40 canı vardı.Sonuç:ikisini birden yere serdik.
-Gaddar bana babanla gel dedi özelime kendisi bana 3 kişi daldı Royalxcappy kardeşim sağolsun uzaktan bunları gördü sarsızlmaz açtım o da moda geçti.Sonuç:Gaddar,Mafyaxyargıç,Akyıldızxkadir yerde-Ixreisxl,Royalxcappy ayakta
-Gaddar a çar silmesine ws dedim sustu mısır önünde moddaydım o giriş kapısının önünde moda geçti kesik çifteyle sıktı kanatma attı kudretim tükendi buna rağmen daldım.Sonuç:Gaddar 1 sağlıkla mısır a kaçtı.
-Yukarıda ki foto da da görüldüğü gibi özelime mod yok dedi,ws attık.Sonuç:Ixreisxl ayakta Gaddar pas pas :lol:
Gaddar ı savunanlar ve onu gözünde büyütenler alın size Gaddar.Gaddar Gaddar dedikleri hırsızlarla iş birliği yapan(hırsız),iftiracı,sözünün eri olmayan,pas pas olmaya mahkum biridir