Gaddar ın Yüzsüzlükleri

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Gaddar ın Yüzsüzlükleri

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Resim
-Gaddar bugün Royalxcappy le ws atıyordu ilk ws yi kazandı royal sen kimsin 40 fırın ekmek yeyipte gel dünkü velet dedi.Sonuç:Royalxcappy=4 Gaddar=1
-Yenilgiyi yedirtemeyen Gaddar köşkün 1 numaralı hırsızı Maftaxyargıç ile royal le bana arkadan daldı royal rıdvan la ws yapmıştı 40 canı vardı.Sonuç:ikisini birden yere serdik.
-Gaddar bana babanla gel dedi özelime kendisi bana 3 kişi daldı Royalxcappy kardeşim sağolsun uzaktan bunları gördü sarsızlmaz açtım o da moda geçti.Sonuç:Gaddar,Mafyaxyargıç,Akyıldızxkadir yerde-Ixreisxl,Royalxcappy ayakta ;)
-Gaddar a çar silmesine ws dedim sustu mısır önünde moddaydım o giriş kapısının önünde moda geçti kesik çifteyle sıktı kanatma attı kudretim tükendi buna rağmen daldım.Sonuç:Gaddar 1 sağlıkla mısır a kaçtı.
-Yukarıda ki foto da da görüldüğü gibi özelime mod yok dedi,ws attık.Sonuç:Ixreisxl ayakta Gaddar pas pas :lol:
Gaddar ı savunanlar ve onu gözünde büyütenler alın size Gaddar.Gaddar Gaddar dedikleri hırsızlarla iş birliği yapan(hırsız),iftiracı,sözünün eri olmayan,pas pas olmaya mahkum biridir ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gaddar ın Yüzsüzlükleri

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Zaten böyle kişileri büyütmeye gerek yok ki. :)
Bunlar 1'e 2 filan daldıklarından böyleler millet sanıyor ki üstlerinde Sobee'nin Gazabı itemler var. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

Ixxreisxxl yazdı:Resim
-Gaddar bugün Royalxcappy le ws atıyordu ilk ws yi kazandı royal sen kimsin 40 fırın ekmek yeyipte gel dünkü velet dedi.Sonuç:Royalxcappy=4 Gaddar=1
-Yenilgiyi yedirtemeyen Gaddar köşkün 1 numaralı hırsızı Maftaxyargıç ile royal le bana arkadan daldı royal rıdvan la ws yapmıştı 40 canı vardı.Sonuç:ikisini birden yere serdik.
-Gaddar bana babanla gel dedi özelime kendisi bana 3 kişi daldı Royalxcappy kardeşim sağolsun uzaktan bunları gördü sarsızlmaz açtım o da moda geçti.Sonuç:Gaddar,Mafyaxyargıç,Akyıldızxkadir yerde-Ixreisxl,Royalxcappy ayakta ;)
-Gaddar a çar silmesine ws dedim sustu mısır önünde moddaydım o giriş kapısının önünde moda geçti kesik çifteyle sıktı kanatma attı kudretim tükendi buna rağmen daldım.Sonuç:Gaddar 1 sağlıkla mısır a kaçtı.
-Yukarıda ki foto da da görüldüğü gibi özelime mod yok dedi,ws attık.Sonuç:Ixreisxl ayakta Gaddar pas pas :lol:
Gaddar ı savunanlar ve onu gözünde büyütenler alın size Gaddar.Gaddar Gaddar dedikleri hırsızlarla iş birliği yapan(hırsız),iftiracı,sözünün eri olmayan,pas pas olmaya mahkum biridir ;)
Vay masallah ne yazmışsın:D
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Gaddarın hırsız oldunu herkez bılır kesıldıgı zamanda mod yok der sozlerıde hep calıntıdır kendısı gıbı ıyı vurgun edıyor bunun yanındakı adamı bıle kandırıp menekse elması elınden 250bıne alan adamdan ne beklıyorsunuz kesılecegını anlayaınca takım arkdaslarını bırakıp alf ef 4 cekıp kacan adam Reis sermıssın adamı tebrıkler boyle duzembazlarla ıs bırlıgı etmeyın kesılıncede herkeze hırsız der ole bır huyu var bu adamın dıkkatlı olun lanetlıxcırkınkralında 40m parasını caldı bunlar bnım bıldıklerım ya bılmedıklerımız
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Öncelikle Bizans evet bu adam çok sinir etti beni ve içimi döktüm biraz fazla oldu sanırım :D Taçsız sana gelince sermişsin adamı tebrikler demişsin eyw. sağolasın onu bugün sadece 1 kere sermedim pas pas yaptım Gaddar ı.Bir dükkan açıcam paspasçı :lol: adınıda Gaddar paspasları koyucam kapış kapış gider kesin ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

:lol: haha olm kavgalardan uzağım artık merana geçtim orada çok artislik yapan var onlara bi der verme vakti geldi
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

Öhööömmm. :)
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

Bir insan,
* Tüm b.köşkçe hırsız olduğu bilindiği,
* Hırsız olduğunu kendi dahi bildirdiği,
* Ve bunlara rağmen milletin üstünde tepip, haklı Çıkmaya çalışabilecek

... Ve konu Açabilecek "Düzey" ' e gelebilir mi :?:

Aklım Beynim Almıyor
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ne diyosun sen ya sen kimsin lan oyun nick ini forum hesabında belirtemeyecek kadar yüreksiz ve korkak olanlar gelmişler bana kafa tutuyorlar :evil:
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı