Eski Oyuncuyu, Eski BEYAZ KÖŞKÜ Geri Getirebilir misin?İÇERİ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Eski Oyuncuyu, Eski BEYAZ KÖŞKÜ Geri Getirebilir misin?İÇERİ

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Oyunda ilk kurucularıyla konuştuğundan saygı gören 35 yaşındaki bir oyuncu ile,
Tanışmışlığı olan bir GM sohbete girerler bir gece..

Merhaba, Üstad GM, nasılsınız nasıl gidiyor iş güç, gerçek hayatta da oyunda da diye sormuş gizemlice biri. ;)

Demiş, iyilik sağlık uğraşıyoruz anca gece giriyoruz, dert dinliyoruz. :roll:

Baksanıza, milletin sıkıntısı çok, hehe, bir şeyden de memnun olmuyorlar. :oops:

Gm demiş, ee haklısınız, insanoğlu bu , bir daha fazlası bir daha fazlası. :|

Yetinmeyi bilmekte şart, geliştirmeyi bilmekte beyefendicim mamafi, Önce Türk oyunu oldugundan gururlanıyoruz hepimiz amma faydalı ve gercekci sorunlarda var, , bunlar acaba Görmezden mi... :?

/sözü kesilir (gm) .. yav beyefendicim sen kimsin yaşından saygımız sonsuz bu arada, sende mi töbe töbe ikv destek denen bir şey var, hepimiz olabildiğince ilgileniyor ve oyunu da sürekli geliştiriyoruz. :x

Hmmm.. Pekala. Meydanlara, plus reklamları koymak, duvarlara koymak, bir de yükleniş yerine yerleştirmek kaç dakikadır Allah aşkına. :?:

Dakikasını söyler, Gm, bildiğim kadarıyla der. ;)

Peki, yaşı küçük olsun topril geçip, özel muamele gösterdiklerinizden bariz belli olanlar var. En azından yaşı küçükleri normal oyun karakterlerinizle girdiğinizde tespit edip, gerekeni yapmanız, ekstra bir araştırma yapmadan, sadece gözünüze çarpanları.. o kaç dakika sürecekti? :|

E zaten biz huzuru kaçıranı tespit eder, gerekeni yaparız, ayrıca kim söyledi torpil morpil yapmayın, kırıcı oluyorsunuz.. :evil:

Bul getir, Sor soruştur; Üstadım..Gidenleri teker teker. Neden gittiklerini bir sor, titizlikle. Gidiş saiklerini sebeplerini çıkar su yüzüne. Ben eminim o sebeplerden, sende eminsin. :roll: O halde, hakikaten herkese bakmış mısınız vazifenizle. :?: Grubunuz kafi gelmiyorsa yeni ,isimleri alın kenarda köşede bir işinize yararlar elbet. Okumuş büyüklerde var bilirsin takip edebilirsin... Sen aynı dakikayı bu dediklerim için uğraşsaydın vel-hasıl, o eski oyuncular gitmezdi, onlar gitmeseydi, plus reklamı yapmana da lüzum kalmaz, alırlar, kapış kapışta satarlardı. o ilgili oyuncular varya o ilgili oyuncular; elbet ki HERKESE TANITIRDI :!:
Şimdi söyle bana GM Üstadım ben yaşımı başımı işimi gücümü kurmuş çoluğa çocuğa karışmış şimdi esrarengiz bir eski oyuncu...
Sen bana Eski Oyuncumu onu geçtim BANA ESKİ BEYAZ KÖŞKÜMÜ GERİ GETİREBİLİR MİSİN ? Eski dostlarımı :arrow:

Mas mavi bir yazardı..
Her yazısının sonunaysa, saygılarını sunar, arz ederim derdi..
Gönüllerde kale kurmuştu herkesin. Ben gittiğimde o da gitmiş, daha evvel dediğim giden Alper gibi.
Adı da gitmiş, akıllardan. Et'le metle başlardı amma ^^o nerede^^ :?: Hala bilen hatırlayan var mı
Ya da diğerleri, anıları kalmış bir tek, sor diğer Köşk'lülere bilirler, ^^neredeler^^ üstad?

Şimdi haykır ya da fısılda kulaklarıma,
BANA "Eski Oyuncuyu", "Eski BEYAZ KÖŞKÜ" Geri Getirebilir misin :?: Üstat ..

>> Getiremezsin ya getiremezsin, plusları da sen daha çook Beklersin.

(Alıntı değil, eskiden yazdığım bir kurgusal diyalogtur. Gerçek değil hayal ürünüdür. Bir kısmını yineledim bir yine gitmiş olan saygıdeğer dostumuzu da kaybettiğimden...)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eski Oyuncuyu, Eski BEYAZ KÖŞKÜ Geri Getirebilir misin?İÇERİ

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Eski oyuncu yapısını geri getirmemiz imkansız eski oyuncu düşüncesinide fakat yapılabilicek bir kaç şey var umarım yapılır ben eskiyi her zaman yeniye tercih ederim ;) :)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN

“Genel Sohbet” sayfasına dön