Merhabalar benim 42 lwl büyüccüm var full kan çalan bir tek pantalon komet merlin ve ayakakbı nexus(itemler arıyorum)
yeteneklerim ;
15 meteroit&15 bilgisi
15 elektrik&15 elektrik bilgisi
15 konsantrasyon
5 tesla
3 kutup
1 zihin
ben şimdi nasıl kasmaıyım yani ayrıca pantalon hariç nitrojen setim var 44 den sonra onumu tavsiye edersiniz yoksa fizikselmi gideyim eger nitrojen derseniz ben buz elektrikmi yapmalıyım?
yetenek ve itemlerim hakkında yardım
yetenek ve itemlerim hakkında yardım
avakado=eminönü
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yetenek ve itemlerim hakkında yardım
44 den sonra sana buz+direnç kırma+elektirk olmanı öneririm.ama kastığın için üstün ya full buz olsun yada full elektirk olsun.3 tane elektirk 3 tane buz şeklinde olmasın.Çünki çar kastığın için yüksek hasar vurmalısın daha çabuk level atlamalısın.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Re: yetenek ve itemlerim hakkında yardım
çok iyi anlattın teşekkürler benim zaten full nitrojen setim var 42 lwlım 44 olana kadar nitrojen pantalon bulursam setim tamamlanacak ve makineye girip meranda buz elektrik şeklinde kasarımmelodrama44 yazdı:44 den sonra sana buz+direnç kırma+elektirk olmanı öneririm.ama kastığın için üstün ya full buz olsun yada full elektirk olsun.3 tane elektirk 3 tane buz şeklinde olmasın.Çünki çar kastığın için yüksek hasar vurmalısın daha çabuk level atlamalısın.
çok teşekkürler
avakado=eminönü