yetenek ve itemlerim hakkında yardım

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

yetenek ve itemlerim hakkında yardım

Mesaj gönderen barkido »

Merhabalar benim 42 lwl büyüccüm var full kan çalan bir tek pantalon komet merlin ve ayakakbı nexus(itemler arıyorum)

yeteneklerim ;

15 meteroit&15 bilgisi
15 elektrik&15 elektrik bilgisi
15 konsantrasyon
5 tesla
3 kutup
1 zihin

ben şimdi nasıl kasmaıyım yani ayrıca pantalon hariç nitrojen setim var 44 den sonra onumu tavsiye edersiniz yoksa fizikselmi gideyim eger nitrojen derseniz ben buz elektrikmi yapmalıyım?
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: yetenek ve itemlerim hakkında yardım

Mesaj gönderen melodrama44 »

44 den sonra sana buz+direnç kırma+elektirk olmanı öneririm.ama kastığın için üstün ya full buz olsun yada full elektirk olsun.3 tane elektirk 3 tane buz şeklinde olmasın.Çünki çar kastığın için yüksek hasar vurmalısın daha çabuk level atlamalısın.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Re: yetenek ve itemlerim hakkında yardım

Mesaj gönderen barkido »

melodrama44 yazdı:44 den sonra sana buz+direnç kırma+elektirk olmanı öneririm.ama kastığın için üstün ya full buz olsun yada full elektirk olsun.3 tane elektirk 3 tane buz şeklinde olmasın.Çünki çar kastığın için yüksek hasar vurmalısın daha çabuk level atlamalısın.
çok iyi anlattın teşekkürler benim zaten full nitrojen setim var 42 lwlım 44 olana kadar nitrojen pantalon bulursam setim tamamlanacak ve makineye girip meranda buz elektrik şeklinde kasarım

çok teşekkürler
avakado=eminönü

“Büyücü” sayfasına dön