arkadaslar 2 seneden berı bu oyunu oynuyorum ve sureklı charlarıma plus aldım ve hak ettıgım sonuc bumu charlarımı calıyorlar ve ben ıkv ekıbıne charlarım calındı dıye bılgı verıyorum 3 gun ıcınde tekrar gerı alıcagım ve asıl sahıbı benım oldugumu anlasınlar dıye en son plus aldıgım tarıhı yazıyorum ve kullanıcı sıfremı tekrar alıyorum hesabımın block almasını ıstemıstım ben alana kadar hesabım block lanmıs bastan sevındım fakat dıger uyelıgımle oyuna gırdıgımde vahşiyarasa adlı charım baska bır hesaba aktarılmıs buyurun fotoları
bu oyundan anlayan kısıler bu efsunlar nekadar zor olucagını bılırler 3001 max hasarım ve tepeden tırnaga ardeneller dım ıkv ekıbınden bu olay ıcın yardım ıstyorum ve arkadaslar desteklerınızı beklıyorum
Krdeş sizLer carlarınız nasıl caldırıyosunuz ben anlamıorum bilgileriniz millere wermeyin benim 1 defa soyuldu oda benm salaklgım yüzünden ama geri aldım allaha şükür g.o sanada S
Öncelikle geçmiş olsun fakat şikayetinizi dile getireceğiniz yer forum değildir. Lütfen oyun ile ilgili şikayet ve önerilerinizi ikvdestek@sobee.com.tr a bildiriniz.
ya millet bu kadar parayı nasıl kasıyo anlamadım bunun yontemini bizede soleyin ya gidip 100 tane cin kesiyoz düşen 1 urban ayak kadın şifa maden desneiz başı dolu
ya millet bu kadar parayı nasıl kasıyo anlamadım bunun yontemini bizede soleyin ya gidip 100 tane cin kesiyoz düşen 1 urban ayak kadın şifa maden desneiz başı dolu
MAden çekicen kardeşim...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif