Fighterr

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Fighterr

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

Evet arkadaşlarım bugün 15.15 civarında Fighterr'i komutanda kestik ve arkadaşım deparladı ben bi sığınak yapıp gelicem dedi bende tamam dedim arkadaşım oraya gittiğinde ise Fighterr burda ne ayak dedi ben inanmadım ilk başta sonrada Mısıra baktığımda Fighterr in gerçekten orda olduğunu gördüm Büyücülere Depar Yeteneği verilmediyse bu arkadaşımız zırhına Turbo İtici Taktırmış heralde :D bir büyücü bir savaşçıdan nasıl hızlı ola bilir bunu size soruyorum ?? sonra sen ne ara geldin buraya dediğimizde ise cevap vermedi aradan 5 dk geçti ve oyundan çıktı veya Işınlandı ;) Yönetimin bu konuya kilit atıcağını bildiğim için fazla yüklenmiceğim. kimin torpilli kimin namuslu olduğunu anlarsınız inş.
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)
TarafsIzholigan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Fighterr

Mesaj gönderen TarafsIzholigan »

Çamur at izi kalsın.
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Fiqan »

Bunu anlamayıcak kadar zekiysen senin bu oyunu oynamana gerek yok daha üst seviyelere çıkman lazım ;)

Ayrıca foruma kirletmeyi bıraksan artık davul zurna eşliğinde bir kutlama yapacaz ?
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Kullanıcı avatarı
Elber
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elber »

Hayır insanların çekemediklerini kötülediklerini bilirdim ama bu kadarına pes doğrusu. Sadece EDEP diyorum. Gülüp geçiyorum....
Resim
Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
Kullanıcı avatarı
Elber
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elber »

Bilgilendirme : İleri tıklayıp çıkış yaptığınızda tıkladığınız yerde oyuna başalrsınız. Sanırım bu arkadaş daha yeni.
Resim
Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

AydoLdu1991 yazdı:Evet arkadaşlarım bugün 15.15 civarında Fighterr'i komutanda kestik ve arkadaşım deparladı ben bi sığınak yapıp gelicem dedi bende tamam dedim arkadaşım oraya gittiğinde ise Fighterr burda ne ayak dedi ben inanmadım ilk başta sonrada Mısıra baktığımda Fighterr in gerçekten orda olduğunu gördüm Büyücülere Depar Yeteneği verilmediyse bu arkadaşımız zırhına Turbo İtici Taktırmış heralde :D bir büyücü bir savaşçıdan nasıl hızlı ola bilir bunu size soruyorum ?? sonra sen ne ara geldin buraya dediğimizde ise cevap vermedi aradan 5 dk geçti ve oyundan çıktı veya Işınlandı ;) Yönetimin bu konuya kilit atıcağını bildiğim için fazla yüklenmiceğim. kimin torpilli kimin namuslu olduğunu anlarsınız inş.
Forum hesabınız süresiz kapatıldı .Destek birimine bu konuda mail atıp gelecek cevaba göre konu açabilirdiniz.
Dolaylı İthamda bulunurken bile birilerinin namusuna laf atabiliyorsunuz .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön