Arkadaşlar Biliyorsunuzki İKV 700 MB'lik Bir Ram İle Çalışıyor ve 1GB Ram'lık Bir Pc Zaten 250 MB Windows Çalıştırdığından İKV Çok Ağır Açılabiliyor
Ancak Bu Çözüm İle Bellek Ram'ınızı 1GB'den 5 GB'ye Çıkarabilir Son Sürat Oynayabilirsiniz
Denedim Masası / Performans Bilgileri ve Araçları / Görsel Efekleri Ayarla / Açılan Pencerede Gelişmiş'i Seçin ve
Sanal Bellek Başlığının Altındaki Değiştir Tuşuna Basın...
Açılan Sayfada C:'Diskini Seçin ve Özel Boyut Seçeneniği İşaretleyin ve Aşağıdaki Başlangıç Boyutu ve En Büyük Boyut'a
4046 Yazın Ayarla Tuşuna Basın Kapatın Diğer Sayfayıda Uygula Diyip Kapatın...
Bir Yazı Çıkıcaktır ! Ayarlar Değiştirildi Yeniden Başlatmalısınız Diye...
Yeniden Başlatın... Yeniden Başladığında Ram'4 GB Arttığını Görüceksiniz Bir Sürücüde En Fazla 4 GB Arttırabilirsiniz Diski Varsa Onuda Ram'e Çevirir Ram 4GB Daha Artar Ancak 4GB Ram Havadan Gelmiyor Sürücüden 4 GB Yer Gidiyor Yani 40 GB lik Harddis Varsa 36GB Kullanılabilir Oluyor İstediğinizde İptal Edebiliyorsunuz :!:
Sıradan Windowslerin Tümü 32 Bit'tir Bu Yüzden Her Sürücü 4 GB Ram Yapar...
Benim 64 Bit - 3.6 İşlemci - Direct 10 - Nividia G-force 9900 HD 2GB Ekran Kartı ve 4 GB Ram Özelliği Var ve Şuanda Ram 128 GB'ye Kadar Yükseltebildim ve Buna PC Demek Cahillik Olur
Sistem 57 İKV Rahat Açabileceğini Gösteriyor Donmadan Sizlerde En Az 5 İKV Açacak Seviyeye Çıkarabilirsiniz PC'nizi
Herkeze İyi Oyunlar Dilerim Eğer Bu Sorunu Çok Yaşayan ve Bu Yazdyğımı Yapamayan Varsa Vİdeo Olarakda Hazırlayabilirim :arrow:
Herşey İKV Oyuncuları İçin
Special Response Team Sarmıyor Artık Savaşmak---Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Çok tşkederim kardeşim. Bir şey daha sorucaktım. Benim pc de oyun oynarken pc donuyor mouse hareket etmiyor reset atmak gerekiyor ve bazen kendi kendine ekran kapanıyor.Sorun ekran kartında mı yoksa senin söyledğin şey de miydi düzeldim isorun