GM LER ayar olmaya basladim ne iss ??

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Leooxkursadd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

GM LER ayar olmaya basladim ne iss ??

Mesaj gönderen Leooxkursadd »

La ne istir bu lan desek susturuluoz neistir anlamadim yaaa 1 kime sövmusum ne ettimis de susturonuz oyuncak bu beee adami ayar etmeyin 6 aydir tikir tikir para sayiyoruz adam 1 lewel car acar ana baci söver oh sen sus carin plus lu ve yuksek lewel ila bizdemi 1 lewel car acip milletin anasina bacisina sövelen ne istir anlamdim 1 haftada 3 kez susturuldum susmuyorum garii susturulma sebebimi bana iletin sinirden catliycam konusamadiktan sonra oyundan ne zevk beklerim ben 1 lewel adam anam södu sie dedim adam susturul öylemi yok öyle yama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Kullanıcı avatarı
Leooxkursadd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: GM LER ayar olmaya basladim ne iss ??

Mesaj gönderen Leooxkursadd »

acilanaca protestoedecegim her fromda oyunu karalarim yok bu oyunda ben aksam edecem ve zirt prit ceza yiycem
Kullanıcı avatarı
BlackJacker
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BlackJacker »

ya kardeş haklısın karakter taşıma işlemi yapıcam 2 gün oldu hala taşımadılar neyi bekliyorlar anlaamadım oyundan sogutuyorlar adamı yaa bir onceki çarda tam 6 gün bekledim 6 gün dile kolay sankı uyduda takıldı kaldı dıcekler yaa :s :( :(
Kullanıcı avatarı
Joniso
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Joniso »

Haklısın kardeş bu küfür olayı çok büyüdü adamlar sövüyor sen küçük bi laf deyince lan desen bile güm susuturuluyo çar dediğin doğru kardeşim de 2 gün susturulmustu kendısine söveni başından savdıgı için böle aptalca şeyler olur bu oyunda :?
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Merhabalar,

Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?

Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Takımı

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
KURALCILAR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KURALCILAR »

GmLer cok susturuyor..!!!!
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

TWTY yazdı:Merhabalar,

Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?

Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Takımı

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön