Öncelikle yeni forumumuz hayırlı ve uğurlu olsun.Gelelim başlıktaki konumuza.Karakterimi (Deliceza) bazen deli grubu ile karıştıranlar oluyor.Ben Deli grubundan değilim alakam yok olamazda çünkü Deli lerin lideri olan Saammet benim itemlerimi çaldımıştır ama helal olsun çünkü çok iyi arkadaştık.Olay şöyle oldu Sandokan adlı karakterime pc me yüklenen keylogger tarafından alınan şifre ile girmeye çalışıyolardı.O sırada Sammet oyundaydı.Bende karakterimde olan bütün itemleri (full yüksek lvl elemnt dış + hedef + alman ok kolye) Saammet e aktardım.Neyse bi kaç gün geçti böyle demeye başladı knk vericem tmm en sonunda bir kaç hafta sonra yarın vericem knk dedi bende o sırada adada arz örsünün ordaydım.Neyse yarın oldu (hala örsün ordayım) Oyuna girdim ve itemleri istedim ve dediği söz bu knk ben sana itemleri verdim.Tabi elinde kanıt olmadığı için bişey de diyemedim neyse knk canın sağolsun dedim geçtim.Evet Delixlider ile aramızda geçen olaylar yüzünden Deli grubu ile ne alakam var nede olur.
SAYGILARIMLA Deliceza,Osmanlıpadişahıi,Giresunlutugay,YaşasınFİLİSTİN
evet benden çaldığı alman ok takıyı satarken 1 lvl lik çarda yakaladığım foto