İkv için bir öneri
- deryakahveci
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İkv için bir öneri
Arkadaşlar ikv den önce bir cok Onlayn oyun oynadım ikv yi betadan beri oynuyorum cok güzel bir oyun ama bu diceklerim bazılarına sacma bazılarına iyi fikir bazılarınada olsa güzel olurdu denecez bir fikir.Oyunumuzda öldüğümüzde Direk Dizlerinin üstüne çöküyor ve yere yüz üstü yatıyor Bazı Onlayn oyunda savaşçı nın ölme Tarzı degişik büyücünün ve diyer ırkların bence istanbul kıyamet vaktinin de böle bir ölme tarzı olabilir mesala savaşçı öldüğü zaman silahını bırakıp bi anda kendisini sırt üstü bıraksın büyücü silahını kalbine doğru vurarak ve ondan sonra silahını yere vurarak ölmesi şifacınında vb gibi ölmesi oyuna bi renk katar bazılarınız saçma bulabilir ama bazı onlayn oyunlarda bu dediğim var ve gercekten güzel bence istanbul kıyamet vaktindede olsun derim hiş bir şey kaybetmeyiz dinlediğiniz için teşekürler .! :geek:
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Re: İkv için bir öneri
ne mantıklı ne mantıksız 
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
deryakahveci yazdı:Arkadaşlar ikv den önce bir cok Onlayn oyun oynadım ikv yi betadan beri oynuyorum cok güzel bir oyun ama bu diceklerim bazılarına sacma bazılarına iyi fikir bazılarınada olsa güzel olurdu denecez bir fikir.Oyunumuzda öldüğümüzde Direk Dizlerinin üstüne çöküyor ve yere yüz üstü yatıyor Bazı Onlayn oyunda savaşçı nın ölme Tarzı degişik büyücünün ve diyer ırkların bence istanbul kıyamet vaktinin de böle bir ölme tarzı olabilir mesala savaşçı öldüğü zaman silahını bırakıp bi anda kendisini sırt üstü bıraksın büyücü silahını kalbine doğru vurarak ve ondan sonra silahını yere vurarak ölmesi şifacınında vb gibi ölmesi oyuna bi renk katar bazılarınız saçma bulabilir ama bazı onlayn oyunlarda![]()
![]()
![]()
bu dediğim var ve gercekten güzel bence istanbul kıyamet vaktindede olsun derim hiş bir şey kaybetmeyiz dinlediğiniz için teşekürler .! :geek:
onlayn derken
auril & DoubleLift
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Daha önemli sorunları oldugunu dusunuyorum Oyunun.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Haklısın olabilir. Bu tür onlayn oyunlarda küçük detaylar da çok önemlidir.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- deryakahveci
- İri Fare Avcısı

Sadece bir fikir
ama olsa güzel olur bu arada onlayn da hata oldu yazılım hatası
hızlı yazmamdan online xD
Öneri Tipi Güzel Ancak İKV Destek Bunu Daha Kapsamlı Daha Güzel Bir Ölüm Tarzı Haline Getirmesi Daha İyi Olur :lol:deryakahveci yazdı:Arkadaşlar ikv den önce bir cok Onlayn oyun oynadım ikv yi betadan beri oynuyorum cok güzel bir oyun ama bu diceklerim bazılarına sacma bazılarına iyi fikir bazılarınada olsa güzel olurdu denecez bir fikir.Oyunumuzda öldüğümüzde Direk Dizlerinin üstüne çöküyor ve yere yüz üstü yatıyor Bazı Onlayn oyunda savaşçı nın ölme Tarzı degişik büyücünün ve diyer ırkların bence istanbul kıyamet vaktinin de böle bir ölme tarzı olabilir mesala savaşçı öldüğü zaman silahını bırakıp bi anda kendisini sırt üstü bıraksın büyücü silahını kalbine doğru vurarak ve ondan sonra silahını yere vurarak ölmesi şifacınında vb gibi ölmesi oyuna bi renk katar bazılarınız saçma bulabilir ama bazı onlayn oyunlarda bu dediğim var ve gercekten güzel bence istanbul kıyamet vaktindede olsun derim hiş bir şey kaybetmeyiz dinlediğiniz için teşekürler .! :geek:
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Okadar onlayn oyun oynamışın ama onlıne demeyı öqrenememısın yazık
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Sen de yazmayı öğrenmişsin okumayı öğrenememişsin. Yazık.. Önce bir oku arkadaş neden onlayn dediğinin açıklamasını yazmış.IxcerenxI yazdı:Okadar onlayn oyun oynamışın ama onlıne demeyı öqrenememısın yazık
Tabii sen hızlı yazmak nedir bilmediğin için.deryakahveci yazdı:Sadece bir fikirama olsa güzel olur bu arada onlayn da hata oldu yazılım hatası
hızlı yazmamdan online xD
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- deryakahveci
- İri Fare Avcısı

Teşekür ederim Siz anlaya bilmişsiniz Olsun
Hatasız kul olmaz tekrar saolasın Beni Savunduğun için :!