meRhabaLar.
İkv Grup Bölgelerinin Gelmesi İle Birlikte Güzel Şeylerin Gelmesi İle Birlikte Olumsuz yöneLeride beRabeRinde Getirdi.
Grup Bölgelerinde Düşen nadide/Şaheser itemlerin Aktarılmamış oLması Kişi üzeRinde Olumlu/Olumsuz etkiler Sağladı Ancak.Grup Bölgelerinde düşen itemler şimdiden yeRini Almış biLe .
peKi eski itemlerin durumu ? Hasarların Durumu ?
Örn; .(Bilge Cevriye Yüzük [Eski Fiyatı 25*30m],[Şimdiki Fiyatı 10m]) Bu Fiyat Gittikçe Düşecek.
Örn; .(Nötron Plevne * Pant[Eski Fiyatı 40m],[Şimdiki fiyatı 4 - 5m] ) Bu Fiyat ta Gittikçe Düşecek.
Ayrıca ;
O kadar Ecel Getiren - Ejder Asa - Latif- Ashabı Kehf Ürettik Bu Ürettiğimiz Şaheser Silahların Hasarı Grup Bölgelerinde Verilen İtemlerden Düşük..
öRn ; . ( Ejder Asa ' daki Büyü Kritik Şansı İle Sığınakta Verilen asa ' nın Büyü Kritiği Neredeyse Aynı .)
Burdaki Olay Nasıl AçıklanabiliR Sizce ?
biR diğeR konu ise ;
Grup Bölgelerinde Düşen İtemler Aktarılıp Satılamadığı gibi 2 ay sonRaki piyasanın nasıL olacağı ? taRtışmaya Şimdiden Açık..
İyi ForumLar
KukLacı'dan
Sagoist Byfth
2 Ay Sonraki Piyasa Nasıl Sağlanacak ?
2 Ay Sonraki Piyasa Nasıl Sağlanacak ?
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Re: 2 Ay Sonraki Piyasa Nasıl Sağlanacak ?
Selamlar ;
Kardeşim söylediklerinin hepsinde hariçsin ama 1 yeri hariç
Ejder asanın hasarı büyü hasarı(hepsi)224 bölgelerden veren ise misal azat cevriye asa (112) 224 nerde 112 hasar nerde ???
[/color]Elfetih yazdı:
Ayrıca ;
O kadar Ecel Getiren - Ejder Asa - Latif- Ashabı Kehf Ürettik Bu Ürettiğimiz Şaheser Silahların Hasarı Grup Bölgelerinde Verilen İtemlerden Düşük..
öRn ; . ( Ejder Asa ' daki Büyü Kritik Şansı İle Sığınakta Verilen asa ' nın Büyü Kritiği Neredeyse Aynı .)
İyi ForumLar
KukLacı'dan
Sagoist Byfth
Ejder asanın hasarı büyü hasarı(hepsi)224 bölgelerden veren ise misal azat cevriye asa (112) 224 nerde 112 hasar nerde ???
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
eray yazdı:Selamlar ;
[/color]Elfetih yazdı:
Ayrıca ;
İyi ForumLar
KukLacı'dan
Sagoist Byfth
Dikkat EdeRsen Büyü Kritiğinden bahsediyoRum..
ayrıca Işık Hanım İtem Ecel GEtirenden Daha çok Hasarı vaR
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
arkadaşın dedıklerıne katılıyorum.Kadım hıdraların güçlendırılmesı yetmıyormuş gıbı,o kadar emek ıle urettıgımız şaheserler o kadar zorlukla urettıgımız şaheserler sımdı 2-3 saatte daha ıyısını verıyor.Bunda bı adaletsızlık yokmu ?
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Ejder Asanın Krtik Oranına Değinen Bir Konu Açmıştım Fakat Destek Bulamadım . .! Katılıyorum 150 * 200m yakarak yapıLan şaeserden tam verm istiyoruz Ejder Asanın Krtik Oranı Yükseltilmeli..!
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
GünceL Destek BekLiyoRum. :arrow:
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Işık hanım kolye, yüzük yada zırhı eline alıp mı kullanacaksınElfetih yazdı:

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
.serkannnn yazdı:Işık hanım kolye, yüzük yada zırhı eline alıp mı kullanacaksınElfetih yazdı:
Düz Mantık OlmayaLım , Elimize Almasak Dahi Max Hasar + Puan Getiriyor BU İTEMLER CİDDİ BİR + PUAN
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Ama nadide de çok kolay düşmüyor yani.Sen sırf ejderin kritiği için mi ürettin?Nadidelerin bile büyü hasarları en fazla 112dir.Ejderinse 224tür.Yani tam 2 katı.Üstelik bir nadide en fazla 2 büyü hasarı vardır.Ejderde bütün büyü hasarları vardır.Bu yetmez mi?Kudret rejenerasyonunu saymıyorum bile.Meditasyona 1 ver kudretin 0 olsun meditasyon aç eline al ejderi otur 2 doluşta 80 olur galiba.Hangi nadidede böyle bir şey var?XxXszrXxX yazdı:Ejder Asanın Krtik Oranına Değinen Bir Konu Açmıştım Fakat Destek Bulamadım . .! Katılıyorum 150 * 200m yakarak yapıLan şaeserden tam verm istiyoruz Ejder Asanın Krtik Oranı Yükseltilmeli..!
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı