Grup Bölgelerine Tekrar Giriş Süreleri
- Redsxkanuni
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
Grup Bölgelerine Tekrar Giriş Süreleri
Değerli yönetici arkadaşlar grup bölgelerinde oyundan düşüp tekrar oyuna 10 dk. içerisinde girersek oyuna kaldığımız yerden devam edebileceğimizi bildirmiştiniz, fakat bu süre tam olarak doğru çalışmamakta. Kendim bizzat şahit oldum grup bölgesinde oyundan düştükten sonra en geç 8 dk. içinde oyuna girdim, hatta oyuna girerken bile karakterimin bulunduğu yer grup bölgesinde yazıyodu fakat oyuna bağlandığımda kendimi grup bölgesinin dışında buldum.. Bu bir oyun hatasımıdır yoksa farklı birşeymi.. Grup bölgelerinde tekrar oyuna girme süresi yetersiz bence bu süre dahada arttırılmalıdır..Çünkü ttnet mynet sobee kullanıcı hesaplarında bu 3 erişim panelinde bazen sorunlar oluyo ve bu yuzden sunucuyla bağlantınız koptu uyarısı alıp oyuna giremediğimizde oluyor.. ya pc yenıden başlatılacak yada modem resetlenecek cogunlukla bu sekılde duzelıyor ama buda bir zaman kaybı... Eğer benımle beraber bu sorunu yaşayan kişiler varsa destekten önce buraya yazayım dedim.. Konunun benzeri açıldıysa af ola...
- Redsxkanuni
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
Re: Grup Bölgelerine Tekrar Giriş Süreleri
Daha dün grup bölgesinde grubumuzda bulunan bi arkadaş yaşadı.. Bu sorun ile ikinci kez karşılaşmam..İlkinde Kenanda İkincisinde Junonda oyundan düşüp tekrar girememizde ayrı bi dram tabiki..
Bence de bu süre uzatılmalı. Ve dikkatimi çekti oyunda çok fazla düşmeyen biriyim 5saat düşmediğim olmuştur
grup bölgelerine girince yarım saatte bir düşüyorum :?
Aynı durum benim içinde geçerli..!! 4 kez Junon denemesi yaptık ve bunların tam 3 ünde Junonun canı 30 larda iken ben düştüm ve yeniden en başdan almak zorunda kaldık.. !Mushta yazdı:Bence de bu süre uzatılmalı. Ve dikkatimi çekti oyunda çok fazla düşmeyen biriyim 5saat düşmediğim olmuşturgrup bölgelerine girince yarım saatte bir düşüyorum :?
Burdan yönetime seslenmek istiyorum..! Düşdükten sonra 10 dk içerisinde değil bu süre biraz daha uzatılmalı ve bu junon+kenan kesmelerını bu düşmeler yüzünden başdan almıyalım.. Düşen kişi düşdüğü yerden tekrar oyuna girebilsin..Taa en başdan olmasın.!! Umarım yönetim kadrosu bu dedıklerımı dıkkate alır.. !!
RuhsuzŞair