e.ö de bayraklar
e.ö de bayraklar
kaç kişi ister bilmiyorum ama e.ö de er meydanında olduğu gibi bayraklar olsa o bayrağı alanlar artı özellik gelse er meydanında olduğu gibi hem bu sayede e.ö deki klan savaşları daha zevkli olur daha çekişmeli olur. bu bayraklar mesela komutanda bir tane bankada, mısır önü haseki , uçak,mezarlık , balıkçı gibi yerlerde olsa çok daha güzel olur diye düşünüyorum :geek: :ugeek: :geek: yorumlarınızı bekliyorum.
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: e.ö de bayraklar
fikir güzel olabilir ama malum lodosların sayısı fazla olduğu için bayrak kapmamız zor olabilir 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- xIITheJokerIIx
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
yöneticiLer size ayrı bayrak yaparLar o zaman1EngiN1 yazdı:fikir güzel olabilir ama malum lodosların sayısı fazla olduğu için bayrak kapmamız zor olabilir
Axisheytan
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
xIITheJokerIIx yazdı:yöneticiLer size ayrı bayrak yaparLar o zaman1EngiN1 yazdı:fikir güzel olabilir ama malum lodosların sayısı fazla olduğu için bayrak kapmamız zor olabilir![]()
şu kapı sadece bize mi yapıldı her konuda imalı olarak laf sokuyosunuz anlamıyorum ki
Etolford ///// Eminönü //// Fierce