İKV DESTEK ARTIK BİR CEVAP VERİN.!!!
- HayaLGozLum
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV DESTEK ARTIK BİR CEVAP VERİN.!!!
İyi günler ,
Tam 2 gündür toplam 12 mesaj attım İkv Destek'e ama bir cevap bile alamadım , şu anda iş işten geçmiş durumda bakalım ne yapabilecekler...
12 mesajımdan birini bile görmediyseniz veya görmezden geldiyseniz yuh...!
tHeROCKerBOY ..
mrhx ...
mrhx ...
Re: İKV DESTEK ARTIK BİR CEVAP VERİN.!!!
Merhabalar,
Bozuk bir üslupla veya arka arkaya destek ekibini meşgul edecek şekilde (örneğin 2 günde 12 mesaj gibi
) mail atarsanız, olumlu veya olumsuz bir cevap alamayabilirsiniz.
İlk mesajı attıktan sonra 2-3 gün içerisinde cevap gelmezse hatırlatacak şekilde o mesajı tekrar gönderirseniz sorunuza cevap gelecektir.
Mesajı attığınız gün veya birkaç gün yoğunluktan dolayı cevap gelmeyebilir, sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz...
Bozuk bir üslupla veya arka arkaya destek ekibini meşgul edecek şekilde (örneğin 2 günde 12 mesaj gibi
İlk mesajı attıktan sonra 2-3 gün içerisinde cevap gelmezse hatırlatacak şekilde o mesajı tekrar gönderirseniz sorunuza cevap gelecektir.
Mesajı attığınız gün veya birkaç gün yoğunluktan dolayı cevap gelmeyebilir, sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV DESTEK ARTIK BİR CEVAP VERİN.!!!
Belki senin gibi birkaç kişi 12 mesaj birden attı 2 günde ve yönetim o mesajlardan sana sıra getiremedi. :twisted:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!