Cihadxtarkan'dan Veda !!!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Cihadxtarkan'dan Veda !!!
Sevgili arkadaşlar konu başlığındada görmüş olduğunuz gibi oyuna veda ediyorum hakkım geçen herkese hakkım helal olsun hakkı geçenlerinde haklarını helal edenlerede tşqler helal etmeyenede tşqler herkesin kendine iyi baksın hepinizi çok seviyorum oyunda çok abim kankam arkadaşım oldu Takıo(serhat abi) kendisi oyundaki en sevdiğim abim herzamanda öyle kalacaktır kendisini çok seviyorum aynı zamanda Xxpavelxx (mehmet abi) kendesi çok iyi çok sevdiğim bir abimdir aynızamanda (ECE,ÖMER,HALİL(Revenofage),VOLKAN(Kikimokoxtwo)HEPİNİZİ çok seviyorum sizi hiç unutmayacağım ve en önemlisi kendi loncam kendi ailem gibi loncam olan cihadx loncasına da çok tşqler özelikkile Cihadxnuh ibrahim abimin değeri bende bir başka kendisi bana oyunda değilde sanki gerçek hayatta bir öz abim gibiydi ve herzaman da öyle kalcak bu satırları yazarken hepiniz gözümün önünden tek tek geçiyorsunuz ve büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim bu arada Batuhangs kardeşimide unutmim kendisi çok iyi bir kardeşimdi onunda gözlerinden öperim herkez oyunda yaşımı çok merak ediyordu ve gerçek yaşım 15 belki güleceksiniz ama olsun şu dandik oyun için hiç kimse birbirini kesinlikle üzmesin arkadaşlar beni tanıyan herkez bilir şimdiye kadar ne bir kişinin kalbini kırdım ne de birinin eşya sını çaldım deymez arkadaşlar sıradan dandik bir oyun için neyse bu kadar konuşma yeterlidir herkesin kendine iyi bakması dileğimle Allaha Emanet olun...
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
Re: Cihadxtarkan'dan Veda !!!
Kardeşim REEL hayatında başarılar dilerim. 15 yaşındasın diye gülecekler diye bir şey yok bende 14 yaşındayım ama gülüyorlar nedense boşvr kardeşim Kendine İYi bak REELDE başarılar.!
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
-
- İskele Babası
Eyw kardeşim zaten bu oyunun yaş sınırı 14-25 yaşlar arası bu arada oyunda sayamadağım birçok arkadaşlarımın da kendilerine iyi bakması dileğimle...
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
reelde başarılar 15 yaşındasın madem aynı yaştayız sbs de kaç yaptın
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Kendı kararın tabii sayqım Sonsuz ama neden Bırakıon haLe anlamadım 
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
-
- İskele Babası
397.52 kardeş zaten oyun felan herşey boş önemli olan bir mesleğin olması ve ben artık geleceğime bakacamğım...
-
- İskele Babası
karizma02karizma@hotmail.com e-mail adresimden bana ulaşabilirsiniz....
sen bu kararı verip bırakabilmişsin ne yazık ki benim 3 kere denememe rağmen bırakamadım
3.5 sene oldu kolay değil ilk başladıgımda 13 yşındaydım şimdi 16
hayırlı olsun hayatta başarılar iyi bi lise bul
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
kimbirlik1722 yazdı:397.52 kardeş zaten oyun felan herşey boş önemli olan bir mesleğin olması ve ben artık geleceğime bakacamğım...
çok azmış be 456 bnm
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
- freze61
- Teşkilat Neferi
Sevgili arkadaşım sadık ; hadi ben bırakıyorum sonucta lise son öğrencisiyim sınav hazırlıgı yapmam lazım ; senin sınavın daha yeni bitmiş bırakma derim ; lan oyunu bı bıraktım herkez bırakıyo ilginç
karar senin ama hakkım varsa helal olsun sende helal et ..
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)