sayın yönetim bütün sıkıntım karakterler arasındaki denge
artık dengede kalmamış ama size göre herşey eşit ama bana göre dengeyle hiç alakası yok...
büyücü karakterim var herşeyi full hatta ve hatta ''şaheser'' dediğiniz ''ejder asa'' bile ürettim full takım yaptım
ama lanet olsun ezik bir savaşcıyla bile başa çıkamıyorum yetenekleri bahane etmeyin bana sakın
adama ne yaparsan yap hiç bir şansın yok sadece 2 vuruşta hatta bazen tek atışta ölüyorum
bu nasıl denge o kadar büyü atıyorum adamın canı hala 60 larda bir savaşcıda 20 bin enerji var allahtan korkun
20 bin can üstüne savunması büyücüden yüksek zırhı büyücüden yüksek daha ne kaldı geriye,
yok efendim büyücü uzaktan atıyor da felan adam sana zihin bozma atıyor zaten yürüme iptal oluyor kaçma şansın yok
kutup açıyorsun biraz ara açılıyor ama nafile kafanda hala zihin var birde durdurma atınca al sana keklik
2 tane vurması fazla bile geliyor ya anlamıyorum ki denge bunun neresinde ,
sayın yönetim lütfen bu konuyla bir ilgilenin yeter arık bıkmaya başladım
bu konuyla ilgili bir düzeltilme olmassa bir çok kişi tanıyorum büyücüsünü silecek
adam ejder için adam günlerini vermiş ya hiç bir değeri yok savaşcıya karşı
böyle dengemi olur lütfen bir düzenleme olsun ya savaşcının canı düşürülsün yada büyücünüün zırhı yükseltilsin
he olmaz herşey eşit diyorsanız alın oyununuz sizin olsun böyle saçmalık görmedim ben
Bu Nasıl Denge ??
Re: Bu Nasıl Denge ??
Büyücü ve Savaşçı arasındaki dengesizlikten bahsetmişsin şimdi sana bir konuda bilgi vereyim Bir büyücünün savascıyı yıkması yetenek ve oyuncu becerisi gerektirir eğer bu özelliklere sahip deilsen klana girmeyeceksin.. ikincisi büyücüler grup bölgelerine 3 lü 4 lü rahat rahat girerken savascılar 1 yada hiç alınmıyorlar ve sen buraya gelmiş büyücü ve savascı arasındaki dengesizlikten söz ediyorsun.. Grup bölgeleri açıldıktan sonra oyun gayet dengelenmiştir.
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera
Kim Miyim ? Arzlara Sorun
..
Gocanpool
Tskxkolera
Kim Miyim ? Arzlara Sorun
Grup bölgelerine 1 veya hiç savaşçı alınmaması tam bir dengesizlik! Savaşçının durdurmasının süresini de yükseltmeleri lazım ki, ozaman denge olsun. Tamamen saçmalık oldu savaşçılar
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim ya siz oyunu hiç bilmiyorsunuz ya da girecek arkadaşlarınız yok.Miğrat bölgesinde Junon'u kesmek icin 2 savascı sart.bailamo yazdı:Grup bölgelerine 1 veya hiç savaşçı alınmaması tam bir dengesizlik! Savaşçının durdurmasının süresini de yükseltmeleri lazım ki, ozaman denge olsun. Tamamen saçmalık oldu savaşçılar
Şimdi konuya gelelim.Full takım dizdim demişsin acaba tek item mi yoksa gercekten bir takımmı?Savascı tamamen max olsa ısık hanım fln 2 adet yersin.Önemli olan onu yanına yaklastırmamak.Takıları Kenan'dan düsürsen (Alternator kolye,yüzük).Eldiveni Junon görevinden alsan, ayakkabı ceket ve pantolonu üretsen(Ceket azat,bilge olması daha iyi).Ve Alternator zırh da bulursan tamamdır.Karsıdaki kiside tamamen ısık hanım olsa dahi sen onu yanına yaklastırmadıkca kesemez seni.Zaten Büyü buz kritigin 24 oluyor,Elektrik ise 15 fazladan verdigi icin 39 oluyor.Direnc kırınca hedefin buz direnci düser ve 49 kritige cıkar buz.Direk attıgın buz 5 bin ve elektrk de 4 bin filan carpar ki daha hedef uzaktayken vurmaya baslıyorsun.Kısacası azıcık karakterini kullan zihin tutmadan seni kesecek savascı cıkmaz.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Firelife
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Önce büyücü yeteneklerine bak büyücü bölümünden savaşçıya karşı öğren ve savaşçıları doğra 
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hocam savaşçı sana zihin atarsa şansın çok ama çok az olur bundan kurtulmanın 1 yolu var ya büyü bozma 15 yapıcaksın şansına bozarsa bozdu yoksa yatarsın yada savaşçı biraz uzakta sana yaklaşana kadar durdurmanın süresi bitcek yoksa yatarsın en ezik 4 tane görev itemi max hasarları giymiş savaşçıya bile iflis pant veriyo yücelen halit gümüş akrep yücelen el kadim yücelen halit ayak dev komodu urban tora cellat veriyo gerisini salla element olsa daha zihin tutup yanına geldiği anda işin biter en fazla 3 bilmedin 4 vuruşa yerdesinDeathLord yazdı:Kardeşim ya siz oyunu hiç bilmiyorsunuz ya da girecek arkadaşlarınız yok.Miğrat bölgesinde Junon'u kesmek icin 2 savascı sart.bailamo yazdı:Grup bölgelerine 1 veya hiç savaşçı alınmaması tam bir dengesizlik! Savaşçının durdurmasının süresini de yükseltmeleri lazım ki, ozaman denge olsun. Tamamen saçmalık oldu savaşçılar
Şimdi konuya gelelim.Full takım dizdim demişsin acaba tek item mi yoksa gercekten bir takımmı?Savascı tamamen max olsa ısık hanım fln 2 adet yersin.Önemli olan onu yanına yaklastırmamak.Takıları Kenan'dan düsürsen (Alternator kolye,yüzük).Eldiveni Junon görevinden alsan, ayakkabı ceket ve pantolonu üretsen(Ceket azat,bilge olması daha iyi).Ve Alternator zırh da bulursan tamamdır.Karsıdaki kiside tamamen ısık hanım olsa dahi sen onu yanına yaklastırmadıkca kesemez seni.Zaten Büyü buz kritigin 24 oluyor,Elektrik ise 15 fazladan verdigi icin 39 oluyor.Direnc kırınca hedefin buz direnci düser ve 49 kritige cıkar buz.Direk attıgın buz 5 bin ve elektrk de 4 bin filan carpar ki daha hedef uzaktayken vurmaya baslıyorsun.Kısacası azıcık karakterini kullan zihin tutmadan seni kesecek savascı cıkmaz.
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Eee sorun ne işte. Bende büyücüyüm. Çok kez zihin tutulması yüzünden kesildim. Ama meteorit menziline girdiği anda atışa başlarsan ve yetenekleride iyi kullanırsan kesersin;) Ama işte şans eğer zihin tutulursa 2 vuruşluk canımız var zaten:D bide üstüne ağır vuruşun kritiği gelirse tek atarlar:D
Büyücüde zırh olması saçma olur olsa benim içinde güzel ama denge bu işte. Büyünün saniyedeki vuruş hasarı falza;) bizde zırh olursa oooo:D
Büyücüde zırh olması saçma olur olsa benim içinde güzel ama denge bu işte. Büyünün saniyedeki vuruş hasarı falza;) bizde zırh olursa oooo:D