Junonu 5 kısı ıle kesmıs bulunmaktayız.
Nasıl bır sacmalıksa grubun tum uyelerının ayakta olmasına ragmen torba dusmemıstır.
Buna mantıklı bır acıklama beklıyoruz.
Eger kı soyle bır acıklama gelırse o zaman durum daha vahım.
Ilk vuran tankımız o esnada Hapısteydı menzıl dısı olarak gecıyor sanırım.
Menzıl dısı dıye bır sacmalık olucaksa bu bızım degıl yonetımın sucudur.
Yada Junonu suclayalım tankımızı neden hapse gonderdın dıye.
Uzun lafın kısası verdıgımız emege saygısızlık yapmaya hakknız yok!
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
Bu kesimden sonra bir daha gittik ve Arkadaşımızın neti gitti..
net gitmelerine karşı Bölgelerdeki düşen veya cıkan kişi veya kişiler . 10 dk yerine 20-30 dk gibi bir zaman olursa daha iyi olacak çoğu arkadaşımız 10 dk içerisinde gelemez oluyor sanırım bu süre 20-30 dk oldumu sorun olmaz..
Ek olarak bölgeye girdiğimizde kaç dk zamanımız kaldı bu belirlenmiyor.. belirlense iyi olur ve en iyi zaman yarışmasına bile gidilebilir..
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
AmiR yazdı:Bu kesimden sonra bir daha gittik ve Arkadaşımızın neti gitti..
net gitmelerine karşı Bölgelerdeki düşen veya cıkan kişi veya kişiler . 10 dk yerine 20-30 dk gibi bir zaman olursa daha iyi olacak çoğu arkadaşımız 10 dk içerisinde gelemez oluyor sanırım bu süre 20-30 dk oldumu sorun olmaz..
Ek olarak bölgeye girdiğimizde kaç dk zamanımız kaldı bu belirlenmiyor.. belirlense iyi olur ve en iyi zaman yarışmasına bile gidilebilir..
Bu konuda kesinlikle haklısın. Bunun neden bir süresi var ki ?? :?
Kesime başladıktan sonra düştüyse adamınız siz devam edersenizde boş bi torba vermez. Bence böyle bi uygulama yapılmasının nedeni grup liderinin her ihtimale karşı bir pislik yapmasını engelemektir. Son canlarda 3 adamı atabilir haksızlık olur..Böyle birşeyin olacağını ben sanmıyorum ama insanlın hali her olasılığı göz önünde bulundurmak lazım.
neverlose yazdı:Kesime başladıktan sonra düştüyse adamınız siz devam edersenizde boş bi torba vermez. Bence böyle bi uygulama yapılmasının nedeni grup liderinin her ihtimale karşı bir pislik yapmasını engelemektir. Son canlarda 3 adamı atabilir haksızlık olur..Böyle birşeyin olacağını ben sanmıyorum ama insanlın hali her olasılığı göz önünde bulundurmak lazım.
Gerçekten böyle bir şey olsa ne fena olur.
Ama bizde olacağını zannetmem tanıdıklarla giriyoruz en iyisi de bu...
yönetim her kesilen bosstan eşya düşücek diye bir açıklama yapmadığına göre ortada bi olay yok 5 kere kesip bişe düşüremedik biz sorun etmioruz illada düşçek die bişe yok
Konuyu daha iyi okumanızı tavsiye ederim.Adamlar item düşmedi diye yakınmıyor , bir yaratık kesince para glir veya tecrübe adamlara o da gelmemiş yani açıkçası kestikleri halde kesmemişler gibi bişi olmuş...