Terzimiz Fahri Bey'deki ceketlerden, İbni Sina modeli İbni Sina modeli mor efsunlu ceketi üretmek için tüm malzemelerimi tamamladım fakat Sadece [Zırhçı] olarak üretebildiğim için üretemiyorum..Bir güncelleme bekliyoruz ceketler de Ashab-ı Kehf,Ecel Getiren,Latif ve Ejder Asa gibi her sınıfın üretebileceği biçimde olsun istiyoruz.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ceket sorunu
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Ceket sorunu
Zaten yönetim buna kesinlikle bir çözüm bulmalıdır ve bulmak zorundadır, bulacaktır da.Zaten yönetimin gündeminde bu vardır ama nasıl çözeceklerini düşünüyorlar.Şaheser reçeteleri 1 lvl olamaz diyorlar.Peki ecel, latif, ejder, ashab nasıl 1 lvl oldu?Yapabileceğin tek şey beklemek.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Bence reçeteler 1 lvl olmamalı hatta şaheser silahlarıda tekrar 49 yapmalılar. Ama aktarımı açabilirler. Böylece zırhçı ve silahtarlık meslekleri de değer kazanmış olur.
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Hep destek Full destek...........
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Merhaba ;
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan iletişime geçiniz.
Selametle...
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen www.istanbuloyun.com/ikvdestek formundan iletişime geçiniz.
Selametle...
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
İkvdesteğe zaten bildirimde bulundum.Amacım forumda bu konuyu tartışmaya sunmak.
Fakat Mor renkli NADİDE itemler gerçekten nadide oldu çünkü sadece zırhçı ve silahtarlar üretebiliyor.
Nadide reçetelerinin de şaheserler gibi olmasını istiyoruz.
Fakat Mor renkli NADİDE itemler gerçekten nadide oldu çünkü sadece zırhçı ve silahtarlar üretebiliyor.
bu konu dha öncede bir çok kez açıldı biraz araştırırsanız bulabilirsiniz direk yeni konuyu açmaya gerek yok
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Kesinlikle katılıyorumGodfreyxSpider07 yazdı:İkvdesteğe zaten bildirimde bulundum.Amacım forumda bu konuyu tartışmaya sunmak.
Sadece Kıyafetler için değil Rüstem'e eklenen mor efsun silahlarında aynı şaheserler gibi 1 lv olan her hangi bir meslekle üretilebilmesi lazım yada nadide esyalar ticaretle aktarılır olsun arkadasıma ürettirip alıyım en azından
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
aynen arkadasa katalıyorum aktarım acılmalı ve aktarımı sadece 1 kez yapılabılmelı nadıdelerın //yanı sahte car acıp bı arkadasınızla anlasıp once ona sonra kendıznıe atamamalısınız ///TeknoBYraM yazdı:Bence reçeteler 1 lvl olmamalı hatta şaheser silahlarıda tekrar 49 yapmalılar. Ama aktarımı açabilirler. Böylece zırhçı ve silahtarlık meslekleri de değer kazanmış olur.
sadece 1 kez aktarılmasının amacı baska bır kısıye urettırıp onunda zırhcı ve sılahtardan para kazanabılmesını saglamak///örnegın sen malzemelerı verceksın adamda sana saheserı verıcek ustune ıscılık 5m para alıcak ve sende artık o ıtmeı baskasına aktaramıcaksın sen gıyceksın mıs gıbı olcak