ÖNCELİKLE MERHABALAR SEVGİLİ İKV OYUNCULARI VE SEVERLERİ. BİLİNDİĞİ ÜZRE OYUNUMUZ GELİŞMEKTE OLAN BİR OYUN KONUMUNDADIR. OYUN İLE İLGİLİ İSTEK VE ŞİKAYETLERİMİZİ BİLDİRMEMİZ VE YÖNETİM EKİBİNİ HABERDAR ETMEMİZ GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİM. FAKAT ÜZRERİNDE DURDUĞUM BU KONUYU KİMSE UMURSAMAMAKTADIR SİZLERDE OYUNDA GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ YAHUT OLUMSUZ GÖRDÜĞÜNÜZ UNSURLARI BİLDİRİNİZ! KARAKTERLER ARASINDAKİ DENGELER BENCE ÇOKDA ADİL DEĞİL. MİSALİ FARZ: VURUŞ YETENEKLERİNDEN BİRİNDE (AĞIR YADA SERT) YAZAN BİR AÇIKLAMA DİKKATİMİ ÇEKTİ TAM OLAMSADA ANLATMAK İSTEDİĞİ UNSUR ŞUYDU: KONSANTRASYON DURUMUNDAKİ HEDEFE EKSTRA HASAR VERİRİ.. ZATEN MALUMUNUZ SAVAŞCI KARAKTERİNİN GEREK VURUŞLARI GEREKSE YETENEKLERİ BİR BÜYÜCÜYÜ KOLAYLIKLA ÖLDÜREBİLİR. FAKAT TAKILDIĞIM KONU ŞUDURKİ BEN BÜYÜCÜYÜM VE KONS. İLE OYNAMAK İSTİYORUM EKSTRA HASARMI ALMAK ZORUNDAYIM?(GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR?) AYRICA MADEN KONUSUNDA 700BN OYUNCUMUZ VAR DENİLEN BİR OYUNDA BİR MADENİN 4 ÖBEĞİ OLMASI SİZCE YETERLİMİ? MAKSAT REKABET ANLIYORUM AMA.. OYUNDA RESMEN EFNLASYON VAR:) YANİ ZENGİNİ YA ÇOK ZENGİN FAKİRİ ÇOK FAKİR ORTASI BENCE YOK. BANA KATILAN YADA KATILMIYAN ARKADAŞLARIM OLACAKTIR HER GÖRÜŞE SAYGIM VAR. YORUM VE ÖNERİLERİNİZİ HEM İKV DESTEK HATTINA HEM DE KONUYA CEVAP OLARAK BEKLİYORUM SAYGILARIMLA.
VİPXSTORM
LÜTFEN HERKEZ ŞİKAYET VEYA İSTEKLERİNİ BİLDİRSİN..
- makaveli411
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
Re: LÜTFEN HERKEZ ŞİKAYET VEYA İSTEKLERİNİ BİLDİRSİN..
söylediklerinin kelime kelimesine katılıyorum tek katılmadığım her madenden 4 öbek yok
mesela osmiridyum 
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

katılıyorum büyücü vs savaşçı konusunda büyük haksızlık yapıldı
savaşçıya vermişler durdurmayı demişler bu sana 40 sn de bir gelir büyücü büyü bozmayı 15 yapsa da %75 ihtimalle kutup açamadığı için (2. durdurmada) ölecek
ya durdurmanın süresini 1 dk. gibi uzun bir süreye çıkarın ya da büyücülere başka bir yol gösterin
itemi olmayan büyücü hayatta kalamıyor
savaşçıya vermişler durdurmayı demişler bu sana 40 sn de bir gelir büyücü büyü bozmayı 15 yapsa da %75 ihtimalle kutup açamadığı için (2. durdurmada) ölecek
ya durdurmanın süresini 1 dk. gibi uzun bir süreye çıkarın ya da büyücülere başka bir yol gösterin
itemi olmayan büyücü hayatta kalamıyor
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

ya kardeşim itemin olsa kaç yazar adam seni zaten ezo değilse 2 vuruşta alır büyücünün şansı "0" hele klan savaşında hani ws de yine 1 derece şansı var !!!
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Theanswer3 yazdı:ya kardeşim itemin olsa kaç yazar adam seni zaten ezo değilse 2 vuruşta alır büyücünün şansı "0" hele klan savaşında hani ws de yine 1 derece şansı var !!!
kimmiş o 2 vuruşta alacak adam çıksında bizde görelim
eger savascı zeki davranıp durdurmayı zamanında kullanırsa zihin tutarak büyücüyü sonsuza gönderir
yani akıl işi
Konuya tamamen katılıyorum. Büyücü vs Savaşçı' da sizin de dikkatinizi çektiyse zihin tutulmasının oranı % 30 iken nasıl oluyorsa aynı kişi ard arda 8 kez zihin tutabiliyor anlamış değilim. Bir ikincisi büyücünün büyü bozması 15 puan olsa bile bozma ihtimali % 25... Kaldı ki zihin tutmasa bile sarsılmaza 15 puan veren bir savaşçı, büyücünün savaşçıyı devre dışı bıraktığı bütün yeteneklerini kullanınca sarsılmaz açıp deparın tekrar süresinin dolmasını sağlayabiliyor. Durdurmanın yenilenme süresi 30 saniye, deparın yenilenme süresi 40 saniye ve bunlara karşılık kutup rüzgarı ile zihin saldırısının yenilenme süresi 60 saniye... Bunda adalet arayana sadece gülerim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

SeRRuh yazdı:Theanswer3 yazdı:ya kardeşim itemin olsa kaç yazar adam seni zaten ezo değilse 2 vuruşta alır büyücünün şansı "0" hele klan savaşında hani ws de yine 1 derece şansı var !!!
kimmiş o 2 vuruşta alacak adam çıksında bizde görelimŞans tamamen büyücünün elindedir. aklını kullanan her büyücü teke tek'de savaşçıyı duman edebilir tabi yetenek dizilimi önemli bi etken bu olayda.
eger savascı zeki davranıp durdurmayı zamanında kullanırsa zihin tutarak büyücüyü sonsuza gönderirtabi büyücü büyü bozmaya 15 verip oda zamanında büyü bozarsa yine Savaşçının işi biter.
yani akıl işi![]()
şeruh seni bilmem büyücüyü tek alan adamda var ağır+kritik
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
-
Vipxoceans
- Salgın Koruyucusu

Burak kardeşime tamamen katılıyorum. Oyunda gördüğünüz bütün hataları yönetime bildirirseniz dikkate alacaklarını düşünüyorum.
Vipxoceans
Vipxoceans
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

RE: Bildirim Tipi: Öneri
From: İKV Destek Takımı (ikvdestek@sobee.com.tr)
Sent: Monday, July 12, 2010 7:19:58 PM
To: mertdiriksoy@hotmail.com
Merhabalar,
Şu an için belirttiğiniz noktada sıkıntı bulunmamaktadır. Doğru taktikler kullanıldığında büyücünün alan kontrolü ve durdurma yetenekleri savaşçı için kabus olabilir.
Bilginize.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
From: mertdiriksoy@hotmail.com [mailto:mertdiriksoy@hotmail.com]
Sent: Sunday, July 11, 2010 2:23 AM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Öneri
Sunucu:
Meran
Karakter Adı:
Agemennon
Açıklama:
Merhaba İKV moderasyon takımı. Büyücünün çektiği çileyi dile getirmek istiyorum. Büyücüye veriyorsunuz zihin saldırı ve kutup rüzgarını.. Güzel. Ama savaşçılara da yakalayabilmeleri için durdurma veriyorsunuz. İşin can alıcı noktası büyücünün kalabalık kontrolü yeteneklerinin +60 saniyede; savaşçının durdurmasının 40 saniyede yenilenmesi. Büyücü nasıl kendini savunucak bu durdurmaya karşı? Büyü bozmayı 15 yapın diyeceksiniz ne zorunluluğumuz var o yeteneğe vermeye o zaman durdurmanın yenilenme süresini artırın büyücüler rahat rahat savaşçıyla vs yapabilsin.
From: İKV Destek Takımı (ikvdestek@sobee.com.tr)
Sent: Monday, July 12, 2010 7:19:58 PM
To: mertdiriksoy@hotmail.com
Merhabalar,
Şu an için belirttiğiniz noktada sıkıntı bulunmamaktadır. Doğru taktikler kullanıldığında büyücünün alan kontrolü ve durdurma yetenekleri savaşçı için kabus olabilir.
Bilginize.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
From: mertdiriksoy@hotmail.com [mailto:mertdiriksoy@hotmail.com]
Sent: Sunday, July 11, 2010 2:23 AM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Öneri
Sunucu:
Meran
Karakter Adı:
Agemennon
Açıklama:
Merhaba İKV moderasyon takımı. Büyücünün çektiği çileyi dile getirmek istiyorum. Büyücüye veriyorsunuz zihin saldırı ve kutup rüzgarını.. Güzel. Ama savaşçılara da yakalayabilmeleri için durdurma veriyorsunuz. İşin can alıcı noktası büyücünün kalabalık kontrolü yeteneklerinin +60 saniyede; savaşçının durdurmasının 40 saniyede yenilenmesi. Büyücü nasıl kendini savunucak bu durdurmaya karşı? Büyü bozmayı 15 yapın diyeceksiniz ne zorunluluğumuz var o yeteneğe vermeye o zaman durdurmanın yenilenme süresini artırın büyücüler rahat rahat savaşçıyla vs yapabilsin.
- physcopath
- Cin Avcısı

katılıyorum çünkü tüm karakter sınıfları eşittir önemli olan aklını kullanıp zamanında işler yapmaktır bazen akıl iteminde önüne geçer o 20 bin küsür canında yada 7 bin küsür can basmanında her sınıf eşittir oyun bundan dolayı güzeldir ...SeRRuh yazdı:Theanswer3 yazdı:ya kardeşim itemin olsa kaç yazar adam seni zaten ezo değilse 2 vuruşta alır büyücünün şansı "0" hele klan savaşında hani ws de yine 1 derece şansı var !!!
kimmiş o 2 vuruşta alacak adam çıksında bizde görelimŞans tamamen büyücünün elindedir. aklını kullanan her büyücü teke tek'de savaşçıyı duman edebilir tabi yetenek dizilimi önemli bi etken bu olayda.
eger savascı zeki davranıp durdurmayı zamanında kullanırsa zihin tutarak büyücüyü sonsuza gönderirtabi büyücü büyü bozmaya 15 verip oda zamanında büyü bozarsa yine Savaşçının işi biter.
yani akıl işi![]()